Hizmetleri Engellemek İçin Ne Varsa Yaptılar

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaklaşan yerel seçimler nedeniyle yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2014 12:07
Hizmetleri Engellemek İçin Ne Varsa Yaptılar

Günaydın bu ziyaretlerinin dünkü durağı IYAŞ AVM oldu. Günaydın burada işyeri sahipleri ve işyeri sorumluları ile bir araya geldi. Saat 11.00’de yapılan görüşme yaklaşık iki saat sürdü. Toplantıda AVM’nin sorunları yanı sıra seçimde ön plana çıktı. Günaydın hem işyeri sahiplerinin sorularını cevaplarken hemde 5 yıllık dönemini değerlendirdi.

Günaydın 5 yıllık dönemi değerlendirirken, bu 5 yıl içinde belediye olarak hizmet yapılmaması için ne gerekiyorsa onun tamamının kendisine uygulandığını dile getirdi. Günaydın, göreve gelir gelmez her taraftan haciz yağmuruna tutulduklarını, tüm gelirlerin bile haczedildiğini dile getirdi. “Bununla birlikte belediyemize yönelik haksız bir operasyon düzenlendi. Bu operasyonda belediyemizin hizmetlerinin engellenmesi hedeflendi. Bakınız bir belediyeye 5 yılda normal olarak 10 civarında müfettiş gelir ve rutin kontrollerini yapar ve görevini tamamlar giderdi.

Ancak biz bu beş yıl içerisinde 100’ün üzerinde müfettiş geldi bizi denetime tabi tuttu. Ama çok şükür bu sorunların üzerinden geldik. Ve belediyemizi yatırım yapan bir kurum haline dönüştürdük.

Göreve geldiğimde makam aracı olarak bineceğim bir bisiklet bile yoktu. Bu gün bölgemizin en kapsamlı araç parkına sahip olan bir belediye olduk. Alt yapısı ve dayanıklı asfalt kaplaması ile şehrimizi sorunsuz iller arasında en üst seviyeye yükselttik. Ben 2004 yılında görevi bıraktığımda belediyenin kasası ağzına kadar dolu idi. 2009’da görevi aldığımda ise kasa bomboş olduğu gibi 600 trilyonluk bir borç batağında bir belediye ile karşılaştım. Bugün bu belediyeyi yeniden ayağa kaldırdık. Belediyenin batması yada çıkması 30 martta yine sizin elinizde. Oyunuzu kullanırken bunları hesap ederek kullanmanızı tavsiye ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum