Hizmetleri Kötüleme Gayretleri Boşa Gidecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl ve Merkez İlçe Teşkilatları, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Hizmetleri Kötüleme Gayretleri Boşa Gidecek

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir ve yönetim kurulları üyeleri, Başkan Günaydın’ı ziyaretinde, yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür etti, seçimlerde yanında olduklarını belirttiler.

Ziyarette teşkilatlar adına konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla Isparta siyasi gündeminin yavaş yavaş seçim ve seçimle alakalı partilerin adayları, çalışmaları gibi konuların ön plana çıkmaya başladığını söyledi.

Geride kalan ve belediyenin hizmetle geçen güzel günlerin karşılığında Ispartalıların teveccühünü gören siyasi rakiplerinin sanki bir takım sorunlar varmış gibi önce partilerinin hizmetlerini kötülemeye çalıştıklarına değinen İsa Yalçın, “Hizmetle ilgili söyledikleri Ispartalı hemşehrilerimizden geri tepince sanki içeride bir huzursuzluk, sorun varmış gibi bazı şeyler konuşmaya başladılar” dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın yaptığı konuşmasında, “Bu şekilde siyasi sonuç alacağını zannedenler yanılmaktadırlar. Milliyetçi Hareket Partisi sadece memleketine hizmet etmiş insanlardan oluşan, başka bir hedefi, başka bir projesi olmayan ve karşılıksız bu ülkeyi seven insanlardan oluşan kadrolarıyla seçilmiş belediye başkanlarımız, adaylarımız teşkilatımız tüm mensuplarımız, bize gönül veren, bizim üyemiz olsun, olmasın bize manevi desteklerini esirgemeyen herkesle birlikteyiz.

Ispartalılara mesajımız tamamen Ispartalı hemşehrilerimizedir. Rahat olsunlar, biz Isparta Belediye Başkanımızın yanındayız. Belediye Başkanımızın bu enerjisi ve birikimiyle daha çok uzun süre Isparta’ya hizmet etme aşkıyla çalışan başkanımızın yanındayız. Onların sevdiği insanın, bizlerde sonuna kadar arkasında olacağız. Ispartalı hemşehrilerimizin bu konuda rahat ve emin olmalarını istiyoruz. Birileri istiyor diye de belediye başkanımızdan vazgeçecek değiliz. Belediye Başkanımızın şahsını, çalışmalarını çok takdir eden bir siyasi parti olmanın dışında, değerli Ispartalı hemşehrilerimizin bağrına bastığı bir insana bizim sırt dönmemizi bekleyenler hayal görüyorlar.

Ispartalı hemşehrilerimiz Belediye Başkanımızı istediler, saygıdeğer Genel Başkanımız da bu konuda kesin emir ve talimatlarını ortaya koydu, belediye başkanımızda ‘madem hizmette isteniyorum, ben varım’ dedi. Bizde belediye başkanımızın yanındayız ve Cenab-ı Allah’ın izniyle 30 Mart günü Ispartalı hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah bir kez daha yeniden hizmet dönemi başlayacak.

Burada biz siyaset yapmıyoruz, tabi ki biz bu çalışmaların içerisinde bir parti olarak yanındayız, destekliyoruz, belediye başkanımızla birlikteyiz ama mevzu bahis Isparta olunca parti de her şeyde bizim için teferruattır. Bunun aksini söyleyenler çıksınlar, konuşsunlar.

Hiçbir kimseyi siyasi görüşünden ötürü hizmet noktasında ne belediye başkanımız ne de çalışma ekibi ayrı tutmamıştır. Ama birileri ısrarla böyle görünmek istiyorlar. Ayrı durmak istiyorlar, zaten Isparta’ya da faydaları yok, ayrı duruversinler. Onlardan bir şey de olacak değil. Bu birlikteliğimiz Ispartalı hemşehrilerimizin isteği üzerine bizim gönlümüzden geçtiği şekilde sonuna kadar devam edecektir. Bizim hizmet, Isparta ve çalışma konusunda ayrı düşmemiz kesinlikle dün yoktu bugün yok, yarın da olmayacaktır.

Belediye Başkanımızı her gördüğümüzde ilk söylediğimiz şey kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etmemizdir. Dürüst ve layıkıyla bir belediye başkanlığı yapmaktadır. Bunun karşısında olmamız demek kendimizle çelişmemiz demektir. Partimizin ilkeleriyle, hizmet anlayışımızla çelişmek demektir. Bunun böyle olmadığını herkesin huzurunda ifade etmek istiyorum.

Birilerinin hizmetleri kötüleme gayretleri de boşa çıkacaktır. Ispartalı hemşehrilerimizde bu konuda rahat olsunlar. Isparta çağın gerektirdiği teknolojik altyapıya kavuşmuş ve olduğu yerde asla durmayan, dün resmen hareket edecek hali olmayan Isparta Belediyesi bugün artık kendine gelmiş dinamik bir yapısıyla, hizmet aşkıyla, Ispartalılarla dost olarak, güven içerisinde herkesin rahat gezebildiği bir il olarak bugünlere gelmişse buna katkı sağlayan insanlara herkesin teşekkür etmesi gerekir. Biz bunu Ispartalı hemşehrilerimiz adına kurumsal bir görev olarak yerine getiriyoruz.

Ama birileri illa ki kötülemek istiyorsa onlar kötülesin. Bazı insanların bizi övmeye başladıkları zaman bizim kendimizi bir kez daha kontrolden geçirmemiz gerekir. Çünkü art niyetli, kalbi kötü insanların bizleri iyi olarak görmesi mümkün değil. Hizmetlerinden, çalışmalarından dolayı teşkilatımız adına, belediye başkanımıza hem şükranlarımı hem de teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Cenab-ı Allah ayrıca bundan sonraki çalışmalarında da güç ve kuvvet versin dileklerimi iletiyorum” görüşlerine yer verdi.

MHP İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının kendilerine yapmış olduğu ziyaretten ve açıkladıkları görüşlerinden dolayı memnuniyetini ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Teşkilatım hem yapmış olduklarımızı yerinde inceliyor, hem de bizleri ziyaret ediyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup bir belediye başkanı olarak beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Biz birbirimizden her zaman hem sevinç, hem de gurur duyan bir sıfatla çalışıyoruz.

Bize vermiş oldukları bu destek bizi motive ediyor, motive ettiği gibi belediyemiz çalışanlarına ve birimlerimize de moral oluyor, Isparta için daha neler yapabiliriz düşüncesine kapılıyoruz.

Memlekete yapılan bir karış hizmet dahi olsa bunu takip eden bir teşkilatımın olması bana büyük mutluluk veriyor. Yaptığımız çalışmalardan dolayı da devamlı teşekkür almak da ayrı bir sevinç katıyor. Dolayısıyla bundan dolayı da enerjimiz daha fazla olacaktır. Hizmet aşkı ile hep birlikte çalışmamız ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmamız çok önemli. Teşkilatıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.