Hizmetlerimle Mahcup Etmek İstiyorum

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi Yenişehir Toplu Konut Tanıtım Toplantısı’nda, mahalle muhtarı Kadriye Bilgiç’e yönelik söylediği iddia edilen ‘Seni pişman edeceğim’ sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2013 12:04
Hizmetlerimle Mahcup Etmek İstiyorum

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi Yenişehir Toplu Konut Tanıtım Toplantısı’nda, mahalle muhtarı Kadriye Bilgiç’e yönelik söylediği iddia edilen ‘Seni pişman edeceğim’ sözleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçen günlerde muhtarlarla gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı toplantıda konuya açıklık getirildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’in de katıldığı toplantıda yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Hiçbir mahallemizi ayırt etmiyoruz. Buna Çünür Mahallesi de dahil her yer dahil. Mehmet Tönge, Dere, Davraz mahallelerimizde dahil. Bunun bilinmesini istiyorum. Bugün bir bayan muhtar arkadaşımızın hiç söylemediğim laflarıyla karşı karşıya kaldım. Çünür Mahallesi’ne gittik, tam 58 milyon liralık bir yatırımın temelini atıyoruz. Bir yıl içerisinde de 12-18 milyon lira bir harcama yapacağız.

Burada Çünür Mahallesi Muhtarımızla karşılaştım. Ortam gürültülüydü, ‘bak muhtarım beğendin mi? Ne kadar çalışmalar yapılıyor, senin mahallene hizmet yapılmıyordu zannediliyordu değil mi? Bak şimdi nasıl yapılıyor, gördün mü? Demek ki zamanı bugünmüş. Hizmet Çünür’e geldi. Taş ocağının bulunduğu mermer kesidinin oradan başlayacak, silindir gibi alıp ta sizin oraya kadar Çünür Mahallesi’ni de güzelleştireceğiz.

Çünür Mahallesi’nin yakınında bir yerde de altyapısını da bitirdim, tamam mı Muhtar’ dedim. Ben tabi muhtardan ‘teşekkür ederim’ demesini bekledim ve oradan ayrıldım. Böyle söyledim, ufacık bir teşekkür bekledim. İddia edildiği gibi demediğim konusunda Kur’an-ı Kerim’e de el basarım. Orada da en azından 15 kadar da muhtarımız vardı. Böyle bir yatırım hanginizin mahallesine yapıldı.

Yepyeni bir şehir kuruyoruz. Bunu da Çünür Mahallesi’ne kuruyoruz. 205 km asfalt hedefimiz varken, Çünür Mahallesi’ni de bitireceğiz diye amaçlıyoruz. Arkadaşlarımızdan istirham ediyorum, konuları başka yerlere çekmesinler. Ben Çünürlüleri çok seviyorum.

Çünür Mahallesi’ne de hizmet etme noktasında heyecan duyuyorum. En büyük projemi de oraya uyguluyorum. Değerli muhtarlarımız bunu da kıskanmayın lütfen. İnşallah bundan sonra böyle olaylar olmaz. Arkadaşlar bundan sonra hepinizi hizmetlerimizle mahcup etmek istiyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum