Hocalı’da Türk’e Olan Kinlerini Kustular

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Hocalı Katliamı ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Ermeni Çeteleri Rus ordusunun da destekleriyle Hocalı’da Türk’e olan kinlerini kusmuşlardır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2013 15:16
Hocalı’da Türk’e Olan Kinlerini Kustular

Çapraz açıklamasında, “1992 yılının 25 Şubatı 26 Şubata bağlayan gecesi insanlık gözlerini kapatmış kulaklarını tıkamış, kana susamış, insanlıktan nasibini almamış Ermeni Çeteleri Rus ordusunun da destekleriyle Hocalı’da Türk’e olan kinlerini kusmuşlardır. Bu kin kusmanın hukuktaki adı Soykırımdır.

Hocalıda yapılan bu soykırımla 83’ü çocuk, 106’sı kadın, 80’den fazla yaşlı olmak üzere 613 soydaşımız katledilmiştir. 487 soydaşımız ağır yaralanmış, 1275 kişi de rehin alınırken 150 Türk de kaybolmuştur.

Bu katliama bütün dünya sessiz kalırken, sözde açılımla nifak tohumları ekenlere çanak tutan aydınlar, Dünyada sözde barış elçisi kesilenler, Ermenilerden özür dileme ihanetine düşenler; Hocalı’da akan kana göz yumdu, ağlayan çocukların çığlıklarına kulaklarını tıkadılar. Babaların feryatları anaların gözyaşlarını duymadılar görmediler.

En ufak bir mağdurlukta başka bir millet söz konusu olunca sesleri gür çıkanlar, sözde insan hakları savunucuları, mağdur Türk olunca ne sesleri çıkar ne haksızlık karşısında konuşur olmuşlardır.

Adaletiyle dünyaya nam salmış bir milletin mensupları olan, Millet sevdasından vazgeçmeyen Dünyanın neresinde bir Türk varsa onun derdiyle dertlenen, onun gözyaşlarına eşlik eden, sevinçleriyle mutlu olan biz Türk Milliyetçileri ne bu katliamı unuttuk, ne bu katliama çanak tutanları, ne bu zulme alkış tutanları ne de bu insanlıktan nasibini alamamış Ermenilerden özür dileyenleri unutmamıştır ve unutturmamaya and içmiştir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.