Hükümlü İstihdamına BAKA'dan Destek Talebi

Isparta Cezaevi Müdürü Yaşar Yücel ve 2. Müdür Samet Kaba, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin'i makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2011 14:27
Hükümlü İstihdamına BAKA'dan Destek Talebi

Isparta Cezaevi Müdürü Yaşar Yücel ve 2. Müdür Samet Kaba, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin'i makamında ziyaret etti.

Isparta Cezaevi Müdürü Yaşar Yücel, cezaevinin açık kısmındaki mahkumların istihdamı için özel sektörün kira, ısınma, elektrik, yemek giderleri olmadan çalışanlara verilecek cüzi katkı ile sigorta priminde indirim avantajından yararlanıp atölyeler kurmasını talep etti. Cezaevindeki mahkumların çalışarak cezaevi sonrası hayata daha çabuk adapte olabileceklerini kaydeden Yücel, el emeği isteyen işlerde de özel sektöre düşük maliyetli fason iş yapabileceklerini ifade etti.

Toplumun faydasına olacak her projeye katkı için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin de ajansın önümüzdeki çağrı dönemlerinde bütçedeki artışla birlikte sosyal projelere de destek vereceğini bildirdi.BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin BAKA uzmanlarının cezaevindeki mahkumlara yönelik motivasyon seminerleri yapabileceğini de ifade ederek, en kısa zamanda cezaevini ziyaret edeceklerini söyledi.

Hükümlü İstihdamına Özel Sektörden Destek Talebi başlıklı ve Isparta Cezaevi Müdürü Yaşar Yücel ve 2. Müdür Samet Kaba, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin'i makamında ziyaret etti. özetli haberi okudunuz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.