Hurdacılar Sitesinde Büyük Yangın!

Isparta Gül Petek Sanayi Sitesi yanında bulunan Hurdacılar Sitesi mevkiinde çıkan yangında özel bir şirkete ait hurdalık malzemeler küle döndü. Yangında 2 bin TL civarında maddi hasar oluştuğu tahmin ediliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2014 10:55
Hurdacılar Sitesinde Büyük Yangın!

Isparta Gül Petek Sanayi Sitesi'nde nedeni belirlenemeyen şekilde çıkan yangında özel bir şirkete ait hurda malzemeler küle döndü.

Alınan bilgilere göre olay saat 01:30 sıralarında Isparta Gül Petek Sanayi Sitesi Hurdacılar Sitesi mevkiinde meydana geldi.

Selçuk Kaygısız'a ait olduğu belirtilen hurda şirketinde bulunan malzemeler nedeni belirlenemeyen bir şekilde yanmaya başladı. Çevredeki komşu işletmelerde bulunanların fark ettiği yangın kısa süre sonra polis ve itfaiyeye bildirildi.

4 İTFAİYE ARACI EKİBİ SEFERBER OLDU!

Olay yerine gelen emniyet güçleri yangının bulunduğu bölgede canlı olup olmadığını araştırırken itfaiye ekipleri de vakit kaybetmeden olaya müdahale ettiler.

Yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışmalarında 4 itfaiye aracı ile yaklaşık 10 itfaiye eri görev yaptı. Kısa süre sonra kontrol altına alınan yangın sonunda maddi hasar meydana gelirken can kaybı bulunmaması sevindirici oldu.

HASARIN 2 BİN TL OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR...

Yangın sonrasında yaklaşık 2 bin TL civarında maddi hasar meydana geldiği tahmin ediliyor...

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR...

Olayla ilgili bilgi aldığımız Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil Açar, yangının başladığı bölgeyi tahmin ettiklerini ancak olayın nedeninin yapılan araştırmaların ardından netlik kazanacağını aktardı

VATANDAŞLAR DUYARLI OLMALI!

İtfaiye Müdürü Açar, yaz aylarında havaların ısınmasıyla birlikte bu tür yangınların arttığına dikkat çekerek vatandaşların sigara izmaritlerini tam olarak sönmüş şekilde bırakmalarını bununla birlikte cam madde atıklarını uygun bir ortamda muhafaza ederek dikkatli şekilde atmalarını istedi.

ses32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.