Hüseyin Dede Güven Tazeledi

Demokrat Parti İl Başkanlığı kongresi cumartesi günü Bakkallar ve Bayiler Odasında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2012 14:37
Hüseyin Dede Güven Tazeledi

Demokrat Parti İl Başkanlığı kongresi cumartesi günü Bakkallar ve Bayiler Odasında yapıldı. Başkan Dede’nin tek liste ile girdiği kongrede Dede, yeniden başkan seçildi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Düğün salonunda cumartesi günü saat 13.30’da başlayan kongreye, DP GİK üyesi Gültekin Uysal, GİK üyesi Selami Geçer, GİK Üyesi Aslan Çelik’in yanısıra Afyon, Denizli il başkanları katıldı. Mevcut Başkan Hüseyin Dede’nin tek liste ile girdiği seçimde Dede ile yola devam kararı çıktı.

Kongre öncesi bir konuşma yapan Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Dede, hükümetin yerel siyasetteki icraatlarını eleştirerek, Isparta’nın hükümet tarafından cezalandırıldığını iddia etti.

PARTİ BÜYÜĞÜMÜZE HAKARET ETTİLER
Başkan Dede, ayrıca Başbakan Erdoğan’ın Isparta ziyaretinde Süleyman Demirel ile ilgili söylediği sözlerin ardından mitinge gelenler tarafından Demirel’in yuhalanmasını da çok ağır sözlerle eleştirdi. “Genel seçimlerde konjonktür partimizden yana değildi. İktidar partisinin başının ve yöneticilerinin parti büyüğümüze (Süleyman Demirel) yaptığı hakaretleri AKP dışındaki iki partiye oy vererek, 4 milletvekili bekleyen iktidar partisinin milletvekili sayısını 2’ye düşürerek cezalandırımıştır. Bu süreçten sonra iktidar partisi 2002 yılından buyuna cezalandırdığı ilimizi genel seçimlerden sonra da cezalandırmaya devam etmiştir. Bunların en büyük örnekleri bölge müdürlüklerinin ilimizden alınarak başka illere kaydırılması, çıkan teşvik yasalarının hiç birinden faydalanamaması, işadamlarının başka illere taşınmasına neden olmuştur.

KAÇIKOÇ’A DESTEK
Başkan Dede, ayrıca son günlerde milletvekilleri ile ITSO arasında çıkan polemiği de değerlendirerek, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç’a destek verdi. Dede yaptığ ıkonuşmasında, “iktidarın Isparta’yı tüm bunlarla cezalandırması yetmezmiş gibi iktidar partisinin vekilleri bir sivil toplum kuruyuşu olan Isparta Ticaret ve Sanayi odası yöneticilerini suçlayıp faturayı onlara kesmeye kalkmıştır.”dedi.

GENEL MERKEZDEN GELEN PARA 8 BİN TL
Gerçekleştirilen kongrede hesapları da belirten başkan Dede, genel merkezin Isparta’ya 8 bin TL para gönderdiğini ancak bu para ile hem referandumu hemde seçimleri geçirdiğinin altını çizerek bir nevi Genel Merkezi eleştirdi. Başkan Dede, kendisi ise 100 bin TL para harcadığını da Ankara’dan gelen genel merkez yöneticilerine ileterek, genel merkezin partiye desteklerini de istemiş oldu. Kongre salonunun tamamen dolu olduğu kongreye, DP Belediye Başkanları Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ın yanısıra çok sayıda partili katıldı.

İŞTE DEDE’NİN LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASİL BAŞKAN: Hüseyin Dede, Selçuk Taşpınar, M. Can Selçuk, Uğur Çalışkan, Kenan Baykam, Hasan Ali Doğan, Bahadır Erdem, Ahmet Çevikbaş, Mustafa Tutar, Hasan Yalçınkaya, Erkan Gültekin Güven, Nejat Salalı, Durmuş Safalı, Kerim Erdoğan, M. Ali Değirmenakar, Yılmaz Dağlı, Ramazan Önkol, Hasan Ayçiçek,Ramazan Gökova, Recep Uğurlu, Mustaga Akbaba, Ahmet Eryiğit, Mustafa Tahan, Şenol Demiralay, Ramazan Kocaman, Abdullah Çetinkaya, Fatih Başpınar, Uğur Siyah.

DİSİPLİN KURULU ASİL: Bars Tokoğlu, Fevzi Boşgelmez, Vayip Gülver, Hasan Bilgili, Hüseyin Uysal, Osman Dayıoğlu, Zekeriya Acar, Mustafa Ali Coşkun, Mehmet Beyaz, Ramazan Ekinci, İsmail Gökşahan,

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.