Hüseyin Dede 'Süreç Tamam Çatıyı Oluşturduk'

Bugün Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığında bir basın toplantısı yapan İl başkanı Hüseyin Dede “Önümüzdeki genel seçimde BBP, Türkiye Partisi ve Saadet Partisiyle birlikte Seçim ittifakı için süreç tamam çatı oluşturuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 14:21
Hüseyin Dede 'Süreç Tamam Çatıyı Oluşturduk'

Bugün Demokrat Parti Isparta İl Başkanlığında bir basın toplantısı yapan İl başkanı Hüseyin Dede “Önümüzdeki genel seçimde BBP, Türkiye Partisi ve Saadet Partisiyle birlikte Seçim ittifakı için süreç tamam çatı oluşturuldu. Bazı pürüzler var, bu hafta içerisinde mutlaka bunlar da çözüleceğini” söyleyen Dede, Isparta yönetim değişikliklerini basına açıklayarak şunları söyledi.

12 Haziran 2011’de Genel seçimler yapılacaktır. Bu Genel Seçimler Ülkemizin önümüzdeki 4 yıl için kaderini belirleyecektir.

Hüseyin Dede “Demokrat Parti bu seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır. 2010 yılı bizim ve tüm teşkilatlarımızın sınav verdiği bir yıl olmuştur. Teşkilatlarımız seçimlere 6 ay kala Partimizi iktidar yapacak olan Sayın Namık Kemal Zeybek, 10. Olağan kongrede Genel başkanımız olmuştur. Bu ilk adımdır. İkinci adım olarak illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde gerekli yönetim değişiklikleri yaparak yeni gelen arkadaşlarımızla bu seçim sürecinde beraber çalışarak Allah’ın izniyle Partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

Ayrıca Hüseyin Dede “Eğirdir eski belediye başkanımız Ömer Şengöl İlçe Başkanlığına, Aksu İlçemizde Raşit Karaduman, Atabey İlçemizde Ethem Akyokuşla ilçe başkanlıklarına getirilirken Merkez İlçede ise Muslahattin Canselçuk Merkez ilçe Başkanlığına getirilmiştir. Diğer ilçelerimizde ise kısa zamanda yönetim değişikliğine gidilecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.