Huzurevi Sakinleri Çünür'de Piknik Yaptı

Çünür Mahallesi Muhtarlığı ve Ortopedik Engelliler Derneğinin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda çünür tepesinde huzurevi sakinlerine yönelik piknik eğlencesi yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2012 16:46
Huzurevi Sakinleri Çünür'de Piknik Yaptı

Huzurevi sakinlerini bu mutlu günlerinde başta Vali Memduh Oğuz olmak üzere, Ziraat Odası başkanı Bayram Kutlu, Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Erdoğan ve çünürlü vatandaşlar yalnız bırakmadılar.
Piknikte çünürlü bayanların pişirdiği gözlemeler yenilirken müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Vali Memduh Oğuz, güzel bir organizasyon olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.
Yaşlıları çok sevdiğini ifade eden Çünür Mahallesi Muhtarı Kdriye Bilgiç; “Gerçekten yaşlılarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oluyorum. Fırsat buldukça zaman zaman onları ziyaret ediyorum. Geçen senede kendilerini burada ağırlamıştık, ancak bu sene Mayıs ayında yaptığımız organizasyonda yağmur yağmıştı ve pikniğimiz yarıda kalmıştı, nasip bugüneymiş. İşte görmüş olduğunuz gibi yine hep birlikte bir aradayız, eğer huzurevi sakinlerine mutlu bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Huzurevi Müdürü İhsan Eren, güzel bir piknik etkinliği düzenleyerek huzurevi sakinlerine moral veren Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Ramazan Erdoğan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.