Huzurevinde Şiir Dinletisi

Huzurevinde Çünür Mahallesi Muhtarlığı ve Isparta Şairler-Yazarlar Derneği tarafından ortaklaşa şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2011 15:09
Huzurevinde Şiir Dinletisi

Şiir dinletisine Vali Memduh Oğuz ve Huzurevi Vakfı Başkanı Atilla Süldür başta olmak üzere; Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri, Isparta Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Melahat Ecevit ve dernek üyeleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Programda saygı ve sevgi üzerine yazılmış şiirler okundu ve karşılıklı sohbetler yapıldı.

Program nedeniyle teşekkürlerini bildiren Huzurevi Müdürü İhsan Eren; “Çünür Mahallesi sakinlerine, yazarlar ve şairler derneği üyelerine huzurevi sakinleri adına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere çok güzel bir gün yaşattılar. Çünür mahallesi sakinleri bizleri iki yıldır unutmuyorlar, inşallah bu gelenek devam eder ve başka mahallelere de örnek olur” dedi.

Amaçlarının huzurevinde kalan sakinlere mutlu bir gün yaşatmak olduğunu bildiren Melahat Ecevit ve Kadriye Bilgiç; “Bir gün bizde yaşlanacağız, o nedenle onların yalnız olmadıklarını hissettirmek ve her zaman onların yanında olduğumuzu anlatmak için bu programı düzenledik” dediler.

Hareketin örnek bir davranış olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz; “Huzurevi sakinleri ile birlikte bizlerde güzel bir gün yaşıyoruz, emeği geçenleri kutluyorum, tebrik ediyorum. Burada güzel bir amaç için beraberiz, amaçlanan en yüksek mertebe, iyi insan olmaktır, güzel insan olmaktır. Onun için buradayız, iyi insan olmaya gayret ediyoruz.
Isparta huzurevi bütün Dünya’ya örnek bir kuruluş, burası devlete ait bir huzurevi değil… Burası gönüllülük esasına dayanan, hiç karşılık beklemeden ve gönül kapıları herkese açık olan insanların meydana getirdiği bir müessese. Burada sadece yaşlı veya yardıma muhtaç kişiler değil, aynı zamanda engel gruplarından da kalanlar var, kapıları onlara da açık. Bundan dolayı kendilerini çok takdir ediyorum, çok alkışlıyorum.
Burada bulunuşumuzun sebebi burada bulunanları ziyaret etmek, ama aynı zamanda da huzurevi yönetimini desteklediğimizi bildirmek üzere buradayız, esas maksadımız odur. Burada çalışan herkesi alkışlamak üzere buradayız. Emeği geçenleri tekrar kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.