Huzurlu Bir Üniversite Ortamı Sağlayacağız

Huzurlu Bir Üniversite Ortamı Sağlayacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2015 15:24
Huzurlu Bir Üniversite Ortamı Sağlayacağız

Prof. Gülketin, huzurlu bir üniversite konusunda iddialı

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Adayı Prof.Dr. Fatih GÜLTEKİN, rektörlük seçimleri sürecinde, Tıp Fakültesi öğretim üyelerine yönelik “Yeni Dönemde Yönetim Anlayışımız” konulu bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bugün (14.04.2015 Salı günü) saat 13:30’da SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda öğretim üyesi katıldı. Rektör Adayı Gültekin, hedeflerini ve projelerini anlattıktan sonra Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Yoğun ilginin olduğu toplantıya “Nasıl Bir Üniversite” konulu bir video gösterisi ile başlayan Rektör Adayı Gültekin, orta ve uzun vadede üniversitemizin, ancak belirli tematik alanlarda uzmanlaşarak dünya çapında söz sahibi olabileceğini ifade etti. Bu hedefin, yetkin kadrolardan oluşan SDÜ için hayal olmadığını hep birlikte çalışarak ispat edeceklerini söyledi. Huzur ortamı temelinde, adalet ve liyakat kriterlerine uygun, dinleyen bir yönetim anlayışını esas alacaklarını ifade eden Gültekin sözlerini şöyle sürdürdü: “Nasip olurda rektörlük görevi bize tevdi edilirse ilk yapacağımız iş, geniş tabanlı bir ekip ile üniversitemizin stratejik planının hazırlanması olacaktır. Stratejik plan ile rotası çizilen üniversitemizin bu hedeflere ulaşabilmesi için yol haritası belirlenecektir. Yeni dönemde hiçbir akademik ve idari personelin ötekileştirilmeden, tabanı en iyi yansıtacak şekilde her kesimden akademik personelin bulunduğu bir yönetim anlayışımız olacaktır. Yeni dönemde en önemli hedeflerimizden bir tanesi de huzurlu bir üniversite ortamının sağlanması olup üniversitemizde tüm personelin motivasyonlarının en üst düzeyde tutulması için gerekli tüm özeni göstereceğiz”.

Ayrıca üniversitemizin önemli gelir kaynaklarından birisi olan Tıp Fakültesi Hastanesinin bilimsel çalışmalara aktardığı kaynak nedeniyle lokomotif konumunda olduğunu vurgulayan Gültekin, önümüzdeki dönemde Tıp Fakültesinin zarar etmemesi için çalışma yapacaklarını söyledi. Tıp Fakültesinin içinden gelmesi nedeniyle sorunlara hakim olduğunu belirten Gültekin, “hasta ve hekim memnuniyeti ekseninde Üniversite hastanesi; donanımı, hizmet kalitesi ve bilgi birikimiyle Isparta ve Bölgenin tercih edilen yegana sağlık kurumuna dönüştürülecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum