Hz. Memduh Kendisine Mürit Arıyor

CHP Milletvekili Ali Haydar Öner, Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz’u kurduğu ilim şehri üzerinden eleştirdi. Öner, “Hz. Memduh kendisine mürit arıyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Eylül 2013 17:18
Hz. Memduh Kendisine Mürit Arıyor

Valiliği döneminde Said Nursi ve Fethullah Gülen'e yönelik övgü dolu açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Isparta eski Valisi Memduh Oğuz'u, kurduğu İlim Şehri Isparta Derneği üzerinden eleştiren CHP Milletvekili Ali Haydar Öner: 'Hz. Memduh kendisine mürit arıyor' dedi.

Muhafazakâr dokusuyla bilinen Isparta’yı ‘ilim şehri’ yapmak için “ilahi mesaj” aldığını bir konferansta dile getiren Memduh Oğuz’u, hedefinden düşürmeyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, yine gündemden düşmeyecek açıklamalarda bulundu. Sivri dilli ve sert çıkışlarıyla da bilinen Milletvekili Öner, Isparta eski Valisi, İlim Şehri Derneği Başkanı Memduh Oğuz’a yönelik şu açıklamada bulundu:

“Memduh Oğuz, kendini var etmek için uğraşıyor. Halk arasında bir atasözü var. Şeyh uçmaz mürit uçurur. Memduh Oğuz’da kendine mürit arıyor, sanırım kendini uçurtacak. Daha öncede ilahi mesaj aldığını söylemişti. Ben kendisine Hz. Memduh diyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum