Hz. Ömer Adaleti Uygulanmamış

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Hasan Balaman dönemini işaret ederek, “Bizden Önce Hz. Ömer Adaleti Uygulanmamış” dedi. Günaydın, Hz. Ömer adaletini de kendi uygulamalarıyla anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2012 15:05
Hz. Ömer Adaleti Uygulanmamış

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Balaman döneminde Hz. Ömer adaletinin uygulanamadığını söyledi. Günaydın, kendi uygulamalarıyla da Hz. Ömer adaletini anlattı.

Günaydın, “Bizden önce 5 yıl toplu sözleşme yapılmamış. Biz geldik yaptık. Tüm personelimize yüzde 50 zam yaptık. KEY ödemelerinin tamamını ödedik. Bu rakam 500 bin TL’ye denk geliyor. Banka promosyonlarını kuruşuna kadar personelimize dağıttık” dedi.

Başkan Günaydın, “Biz 5 yıl geriye dönerek, kadrolu personelin maaş farkını ödedik. Bizden önce Hz. Ömer adaleti yokmuş. Biz şimdi o adalet duygusu ile çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.