İbicioğlu Bugün Hakim Karşısına Çıkacak

Rektör Hasan İbicioğlu yeniden hakim karşısına çıkacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2014 11:33
İbicioğlu Bugün Hakim Karşısına Çıkacak

SDÜ’nün tartışmalı kantin ihaleleri mahkemeye taşınmış ve ihalede usulsüzlük iddiaları nedeniyle Rektör İbicioğlu’nun da aralarında bulunduğu bazı isimler hakim karşısına çıkmıştı. 12 Eylül’de görülen duruşma ise 17 Aralık’a ertelenmişti.

SDÜ’de geçtiğimiz yıl içinde yapılan ve sürekli kamuoyunda tartışılan kantin ihaleleri mahkemeye taşınmıştı.

Mahkemenin ilk duruşması 10 Temmuz tarihinde 4. Asliye Ceza mahkemesinde görülmüş, mahkeme duruşmayı yeniden bilirkişi raporu oluşturulması için 12 Eylül 2014 tarihine ertelemişti. 12 Eylül’de görülen duruşmada da erteleme kararı çıkmış ve duruşma 17 Aralık tarihine ertelenmişti.

12 Eylül tarihli duruşmada Bilirkişi raporunun yeninden hazırlanması ile ilgili talepler mahkeme başkanına sunulmuştu. Bugünkü duruşmada bu talepler görüşülecek.

Öte yandan İbicioğlu, son olarak 9 Aralık tarihinde yine kantin ihaleleri ile ilgili olarak hakim karşısına çıkmış ve mahkemesi 20 Ocak tarihine ertelenmişti.

Duruşmanın 17 Aralık tarihine ertelenmesi ise kamuoyunda manidar bulundu… Zira Türkiye’yi sarsan ve dönemin kabine üyelerini ve çocuklarını kapsayan operasyonun tarihi de 17 Aralık 2013’tü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum