İbicioğlu’nun Prensi Depresyona Girmiş!

İbicioğlu’nun Prensi Depresyona Girmiş!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2015 13:09
İbicioğlu’nun Prensi Depresyona Girmiş!

Hasan İbicioğlu döneminde “İbicioğlu’nun prensi” olarak anılan YBEM Müdürü Fatih Cebeci, yönetim değişikliğinin ardından depresyona girdi. Cebeci’nin depresyon nedeniyle 45 gün rapor aldığı iddia ediliyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM) Müdürü Fatih Cebeci, SDÜ’deki yönetim değişikliğinin ardından depresyona girdi.

Fatih Cebeci’nin Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği’nde tedavi gördüğü ve tedavi sonucunda Major Depresyon tanısı konulduğu iddia edildi.

Fatih Cebeci rahatsızlığı nedeniyle 45 gün iş göremez raporu aldı. Cebeci’nin raporunun 17 Ekim tarihinde sona ereceği de iddialar arasında yer alıyor.
Öte yandan uzmanlara göre, Majör depresyonu oluşması için illa ki bir sebep gerekmez. Birdenbire ya da yavaş yavaş ortaya çıkabilir. Güçsüz hissetme ya da hayatın gidişatında kontrolü elinde bulunduramama gibi nedenlere bir tepki olarak da oluşabilir.

Bilindiği üzere Fatih Cebeci SDÜ YBEM’deki görevinden üniversite yönetiminin değişmesi üzerine istifa etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum