İçki Yasağına Böyle Tepki Gösterdi

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta Valiliği tarafından getirilen içki yasağı konusunda ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2013 17:59
İçki Yasağına Böyle Tepki Gösterdi

Alkol yasağının hükümet tarafından konulduğunu ileri süren CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, "Radikal Gazetesi yazarı Tarhan Erdem tarafından öne sürüldü. Bence de doğru fikir. Hiçbir vali hükümetin onayı olmadan böylesi bir kararı uygulamaya koyamaz. Kişi hak ve hürriyetlerine müdahale anlamına gelen bu karar, toplumda çok derin yaralar açacak, bölücülüğe yol açacaktır. Yerel yönetimlerin fikirlerini bile sormadan bir valinin sosyal yaşama müdahale ederek yasaklar koyması bence bir anayasal suçtur. Devletin valisi hükümetlerin ideolojik çizgilerine göre icraat yapamaz. Daha sonra yaptıkları yanlış uygulamaların hesabını vermek zorunda kalırlar. Umarım ki en kısa sürede bu yanlış karardan dönülecek ve huzur kenti olan Isparta tekrar huzur dolu bir şehir haline gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum