İçme Suları Yetmiyor!

Bu Uyarıyı Dikkate Alın: İçme Suları Yetmiyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2021 12:43
İçme Suları Yetmiyor!

Her geçen gün biraz daha yakıcı hale gelen kuraklık tehlikesinin boyutları gün geçtikçe daha da belirgin hale geliyor. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, “Bazı köylerimizde içme suyunda sıkıntı yaşamaya başladık. İçme suları yetmiyor. Bu yüzden içme suyunda kaçak kullanımı önlememiz lazım” dedi ve köylerde su aboneliğinin zorunlu olacağını belirtti.

İlçelerde düzenli olarak muhtarlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu son olarak Gönen’de görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaparak önemli açıklamalarda bulundu, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Vali Seymenoğlu, Gönen ziyareti sırasında kuraklığa ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Artık köylerde su aboneliğinin zorunlu olacağını kaydeden Seymenoğlu, “Bağ ve bahçelerimizi sularken lütfen vahşi sulama yapmayalım. Evlerimizde de suyu tasarruflu kullanmalıyız aksi halde susuzluk tehlikesiyle karşı karşıya kalabiliriz. İl Genel Meclisimiz yeni bir karar aldı. Köylerimizde artık su aboneliği zorunlu olacak. Çünkü bazı köylerimizde içme suyunda sıkıntı yaşamaya başladık. İçme suları yetmiyor. Bu yüzden içme suyunda kaçak kullanımı önlememiz lazım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum