İçme Suyu Şehir Şebekesi Değişiyor

Keçiborlu’da içme suyu şebeke yenileme, içme suyu deposu ve isale hattı çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Kasım 2012 18:30
İçme Suyu Şehir Şebekesi Değişiyor

Keçiborlu Eldere Mevkiindeki 200 m3 lük deponun ve Yıldız Tepe Mevkiindeki 100 m3 lük ve 1000 m3 lük depoların inşaatlarına başlandı. Şebeke yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Turgut Soykan “ içme suyu ihalemizi alan yüklenici firma tarafından şehir şebekesi yenileme çalışmaları nedeniyle ilçe içindeki su hatlarımızda inşaat süresince elimizde olmayan nedenlerle sık sık arızalar oluşacaktır. Siz değerli vatandaşlarımızla birlikte alacağımız önlemlerle sıkıntılarımız en aza inecektir. Bu nedenle: İnşaat süresince ağır tonajlı araçların şehir içine girmemeleri, sık sık su kesintisi olacağından vatandaşlarımızın evlerinde ve besihanelerinde gerekli önlemleri almaları, vatandaşlarımızın mahalle aralarında oluşan arızaları anında Belediyemize bildirmeleri gerekmektedir. Ayrıca oluşacak kesintiler nedeniyle acil su ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Belediyemize ait 541 4141 ve İtfaiyemize ait 541 44 48 numaralı telefonları arayarak yardım isteyebilirler” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.