İçme Suyundan Onlarca Kişi Hastanelik Oldu

İçme Suyundan Onlarca Kişi Hastanelik Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2015 10:54
İçme Suyundan Onlarca Kişi Hastanelik Oldu

Şarkikaraağaç'ta İçme suyundan onlarca kişi hastanelik oldu.

Şarkikaraağaç’ta Belediye şebekesinden su içtiği iddia edilen onlarca kişi kusma ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Şarkikaraağaç ilçesinde, iddiaya göre, belediyeye ait su şebekesinden su içtiği iddia edilen kusma ve mide bulantısı şikayetiyle onlarca kişinin Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi Acil Polikliniğine başvurduğu öğrenildi. Özellikle geçtiğimiz günlerde 50-60 kişinin aynı şikayetlerle başvurduğu belirtildi.

Mide bulantısı ve kusma şikayeti ile hastaneye müracaat eden hastalar Kanalizasyon ile içme suyunun karışması sonucu bu hastalıkların ortaya çıktığını iddia edildi. Ayrıca yine rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınan bir başka hasta ise "Sözde bize arıtılmış su geliyor. Bu arıtılan suyun yüzde 30'u arıtılmış, yüzde 70 arıtılmamış geldiği iddia edildi.

Fatih Demirtaş / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum