İcraatlarımızı Hep Birlikte Yapmalıyız

İcraatlarımızı Hep Birlikte Yapmalıyız

Yayınlanma:
İcraatlarımızı Hep Birlikte Yapmalıyız

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bİlgiç, çeşitli kesimlerle yaptığı yemekli toplantı dizisine Ticaret ve Sanayi Odası ile devam etti.

ITSO yönetimi, meclis üyeleri, meslek komitesi yöneticileri, kadın ve genç girişimciler kurulu üyelerinin katılımıyla Barida Hotels'de gerçekleştirilen toplantıda Isparta için istişare edilmesi, daha çok hizmet üretilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ITSO yöneticilerine, meclis üyelerine ve işadamlarına yönelik konuşmasında şöylededi: "Hep birlikte Isparta’yı masaya yatırıp konuşacağız. Isparta’da AKParti döneminde Türkiye’de çok büyük reformlar yaşandı. Isparta’da bundannasibini aldı. Birçok projemiz var biten ve devam eden. Söylenenin aksinesağlıktan eğitime, her alanda Türkiye’deki dönüşüme paralel olarak Ispartamızdagelişti. Şunları iyi görmeliyiz, sanayi kentiysek neler yapmalıyız, hizmetkentiysek nasıl bir gelecek bekliyor, eğitim şehri isek neler yapmamızgerekiyor, sağlık kentiysek daha nasıl ilerleriz, turizm şehri isek nasılkendimizi geliştiririz bunlara bakmamız gerekiyor. Isparta olarak bizimkendimizi her alanda geliştirip daha iyi yerlere gelmemiz gerekiyor. Biz bununiçin çalışıyoruz sizlerle birlikte eylem planlarımızı devam ettirmeliyiz. Sizlerlesinerji oluşturmalıyız. 4 yılım var bu 4 yıl içinde beni iyi değerlendirindiyorum. Hep birlikte ilimizi daha ileriye taşımalıyız."
Karşılıklı soru-cevap şeklinde 3 saat süren toplantısonucunda Milletvekili Bilgiç, şu değerlendirmeyi yaptı: "Isparta Ticaretve Sanayi Odasının yönetimine meslek komitelerine teşekkür ediyoruz. Ispartaekonomisini masaya yatırdık. Isparta nasıl bir strateji oluşturmalı, nasıl birsanayi, eğitim, turizm, eğitim sağlıkşehri olmalı, Davraz’ın konumu, üniversitemiz, inanç turizmi esnafımızınsorunlarından yatırımlara kadar birçok konuda konuştuk. Pek çok işadamı sözaldı. Çok keyifli bir program oldu. Bütün notlarımızı aldık. Önümüzde 4 yılımızvar. Parti tüzüğümüz gereği benim 4 yılım var. Son dönemim. Bu dönemi çok iyi değerlendirmeli.Toplantımız da bu yönde oldu ve çok verimli geçti. Sinerjinin büyük noktalardaaçığa çıkması noktasında toplantılarımıza devam ederek icraatlarımızı hepbirlikte yapmalıyız."

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Milletvekili Bilgiç'inevsahipliğinden ötürü teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Birçok konunun butür toplantılarda istişare ile çözülebileceği kanısındayız. Yapılan hizmetleriçin kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaşam şartlarımızın daha iyi yerleregelebilmesi refah düzeyimizin yükselmesi için yapmazı gerekenler var. Yalnızher şeyi milletvekillerimizden hükümetimizden beklememiz yanlış bizlerde ilimiziçin geleceğimiz için çalışmalar yapmak zorundayız. Ekonomimize yön verenişadamlarıyız ekonomimizin daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlikiçinde çalışmalar yapmak zorundayız. Bizi istihdam sağlayan ihracat yapan veekonomiyi katkı sağlayan işadamları olarak Hükümetimizin koyduğu ekonomikhedefleri önemsiyoruz. Hedeflerimiz nelerdir nasıl faydalı oluruz bunlarıkonuşmamız gerekiyor. Biz sorunları birebir yüz yüze konuşarak çözmeliyiz. Biziistihdam sağlayan ihracat yapan ve ekonomiyi katkı sağlayan işadamları ilimizinen üst seviyelere çıkmasını istiyoruz. .

Milletvekilimizeçok teşekkür ediyorum. Birimlerimizle birlikte buradaydık. Burada Isparta’nıngeleceğiyle ilgili konuları konuştuk verimli bir toplantı oldu. Herkesfikirlerini söyleyebildi. Buradaki en güzel taraf tüm üyelerimizle birlikteistihdam sağlayan işadamlarımızla birlikte konuları tek tek paylaştık. Sayınmilletvekilimizin vereceği hizmetler konusunda konuşmalarımız oldu. İlimizin,tarımda, sanayide, eğitimde, sağlıkta, turizmde nerede ve nereye ilerlemeli bunları konuştuk.Ispartamızın tarım hayvancılık ve sanayi yatırımlarını iyi değerlendirmeli.Kozmetik sektörünü öne çıkarmalı ve ileriye götürmeliyiz. Hedeflerimizibelirleyip, ekonomik anlamda ilimizi daha ileriye taşımalıyız. Sayınmilletvekilimizle konuları paylaştık zaman içinde birlikte ekonomimizi ileriyetaşıyacağız. Bu tür toplantıların daha fazla olması gerektiğine inanıyoruz.Bunları ne kadar çok konuşursak ilimizle ilgili çok daha güzel şeyler olacağınıdüşünüyoruz. Sayın milletvekilimizeböyle bir ortamı yarattığı için teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.