İdarecilere 4+4+4 Sistemi Anlatılacak

Millî Eğitim Bakanlığı e-Akademi Sistemi içerisinde "4+4+4 Bilgilendirme Eğitimi" açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2012 11:46
İdarecilere 4+4+4 Sistemi Anlatılacak

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Eğitim Yöneticileri için MEB Genel Müdürlüklerince hazırlanan, 12 yıllık zorunlu eğitiminin tüm yönleri soru cevap şeklinde hizmete sunuldu.

Duyuruda, Millî Eğitim Bakanlığı'nın, e-Akademi Sistemi eşzamanlı ve eşzamansız bir şekilde kullanıcılara eğitimler sunan, ölçme ve değerlendirme ile eğitimlerin başarı seviyelerini ölçebilen ve ayrıntılı raporlar sunan bir öğrenme yönetim sistemi olduğu belirtildi.

"Eğitimi başarıyla tamamlamak için tüm dersler izlenmeli ve içerisindeki sorular tamamıyla doğru yanıtlanmalıdır. Dersler içerisinde etkileşimli soru cevap uygulamaları yer almakta ve kullanıcılar eğitime kaldıkları yerden devam edebilmektedirler. Eğitim 30.07.2012 tarihinde açılmış olup, 17.08.2012 tarihinde saat 17:00 de otomatik olarak kapatılacaktır" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.