İDDEF’den Başkan Günaydın’a Ziyaret

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF) ve Furkan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dostluk Derneği yöneticileri, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
İDDEF’den Başkan Günaydın’a Ziyaret

Mustafa Yüzücü, Bahattin Yavuz, Bilal Karataş ve Şevki Sayar’dan oluşan federasyon ve dernek yöneticileri Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Yüzücü, kırmadan, incitmeden insanların kalplerine girmeye çalıştıklarını söylerken, Başkan Günaydın’ın çalışmalarının kendilerine kadar ulaştığını söyledi.

İnsanların güzel, mutlu bir şekilde yaşamaları temennisinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, inançlı bir toplum olarak yaşayabilmenin önemine dikkat çekti. Başkan Günaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, belediye çalışmaları ile ilgili olarak misafirlerine bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum