İddia Asılsız Çıktı / Öğrenci Velileri Tepkili

Bir internet sitesinde yer alan "Isparta’da bir ilkokulda sınıf öğretmeni tarafından 4.sınıf öğrencilerine izletildiği öne sürülen korku filmleri, çocukların kimyasını bozdu" içerikli haber asılsız çıktı. Öğrenci velileri öğretmenin yanındayız mesajı verd

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2014 21:10
İddia Asılsız Çıktı / Öğrenci Velileri Tepkili

Bir internet sitesinde yayınlanan "Isparta Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu’ndaki bir öğretmenin, seçmeli derslerde öğrencilere korku filmi izlettirerek, küçük yaştaki çocukların psikolojik sıkıntı yaşamalarına neden olduğu" iddiası asılsız çıktı.

Öğretmenlerinin yanında olduklarını ve böyle bir iddianın gerçeği yansıtmadığını kaydeden öğrenci velileri konuyla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de giderek öğretmenlerine sahip çıktı.

Sınıf annesi Gürhan Güneş, Okul Aile Birliği Başkanı Derya Bıçaklı ve öğrenci velisi Mehmet Polat konuyla ilgili Ajans32'ye yaptığı açıklamada "Öğretmenimiz hakında bir internet sitesinde çıkan haberle ilgili olan her şey asılsız ve gerçeği göstermemektedir. Bu konudan dolayı öğretmenimiz çok üzülmüş ve 'meslek hayatımda böyle bir şey yapmadığım halde suçlanmış bulunmaktayım. Bu haberi yapanlara Hakkımı helal etmem" demiştir. Bizler baş tacımız olan öğretmenlerimize böyle hakarette bulunan kişileride sınıf öğrenci velileri olarak kınıyoruz. Biz veliler her zaman öğretmenimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Söz konusu haberde ilkokul 4'ncü sınıf öğrencilerine sınıf öğretmeninin 'Semum' ve 'Dabbe' gibi korku filmleri izleterek çocukların psikolojisini bozduğu iddia ediliyordu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum