İdeal Dil Merkezi Açıldı

Başta İngilizce olmak üzere dil eğitiminde iddialı bir çıkışla hafta sonu açılışı yapılan İdeal Dil Merkezi Kafeler Caddesi’nde hizmete girdi. Açılışını Belediye Başkanı Günaydın’ın yaptığı İdeal Dil Merkezi açılışa özel kampanyalarla da dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2013 16:28
İdeal Dil Merkezi Açıldı

Emekli eğitimci Muhammet Günel yönetiminde hizmete giren İdeal Dil Merkezi, hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.



KURDELEYİ GÜNAYDIN VE ŞENOL KESTİ
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken, MHP yöneticileri, eğitim camiasının tanınan simaları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan açılışta kurdeleyi de Başkan Günaydın ve CHP İl Başkanı Vedat Şenol birlikte kesti.



KADROMUZA GÜVENİYORUZ
İdeal Dil Merkezi Kurucu Müdürü Muhammet Günel, konuşmasında “Eğitim camiasının içerisinden gelen bir arkadaşınızım. Uzun süredir böyle bir idealim vardı. Sonunda hedefimize ulaştık ve bu dil merkezini kurduk. Burada, İngilizce başta olmak üzere bir çok dil için eğitim vereceğiz. Ekibimize, kadromuza güveniyoruz. Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için de teşekkür ederim” dedi.



YABANCI DİLİN ÖNEMİ ARTIYOR
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da konuşmasında “İngilizce başta olmak üzere yabancı dilin önemi giderek artıyor. Bu nedenle böylesine önemli bir kurumu kentimize kazandıran arkadaşlarımızı kutluyoruz” diye konuştu.



DERSHANE TARTIŞMASINA GÖNDERME
Başkan Günaydın, son günlerin popüler tartışması dershaneler konusuna da göndermede bulunarak “Bakın dershane tartışmaları da devam ederken biz burada bir dershane açıyoruz. Bu da ilginç bir durum oldu” diye espri yaptı.



NEDEN İDEAL DİL MERKEZİ?
“Neden İdeal Dil Merkezi?” sorusuna cevap veren İdeal Dil Merkezi Kurucu Müdürü Günel, “Biz; Konuşarak öğren’ modeli, Farklı yaş gruplarının farklı öğrenme gereksinimlerine uygun sınıflarda öğretim, Deneyimli uzman öğretmenler, Esnek ders saatleri, Avrupa Ortak Dil çerçevesine uygun öğretim, 6 kişilik konuşma sınıfları, Modern sınıf ekipmanları, Avrupa Dil Portfolyo uygulaması ile bireysel başarı ve gelişimin izlenmesi ve kaydı, %100 öğrenme garantisi, Ücretsiz etütler, Anadili İngilizce olan öğretmenlerimiz, Maksimum 15 kişilik sınıflar, Rahat ve motive edici ortamda öğretim, Profesyonelce hazırlanmış aktivitelerle sinema saatleri, Çocuklarımız için İngilizce; eğlen, oyna, öğren modeli ve yetişkin ve çocuklara özel Avrupa Dil Pasaportu uygulamalarımızla İngilizce ve dil konusunda iddialıyız” diye konuştu.



AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR KAÇMAZ
Muhammet Günel, açılışa özel yüzde 25 indirim ve ücretsiz tanıtım dersleri kampanyası olduğunu da kaydederek bu konuda bir adım atmak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamasını istedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum