İfade Verdiler

İfade Verdiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 16:27
İfade Verdiler

Isparta'da, "İhaleye fesat karıştırıldığı" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin 8 personelinin ifadesine başvuruldu.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Hastane Bilgi Yönetim Sistemi otomasyon ihalesi ile ilgili geçen yıl başlatılan soruşturma kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Yapılan incelemede Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin radyolojik görüntüleme cihazları alım ihalesi ile genel sekreterlik hizmet aracı kiralama ihalesine fesat karıştırıldığı ve kamu kurumunun zarara uğratıldığı iddiasıyla aralarında Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri O.A'nın da bulunduğu 8 genel sekreterlik personelinin Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesine başvuruldu.

Geçen yılın aralık ayında Isparta Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda hastane bilgi yönetim sistemi otomasyon ihalesi ile ilgili soruşturma kapsamında 10 kişi gözaltına alınmış, şüpheliler mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.