IGC ve AGD’den, Aybatılı’ya Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti ve Aktif Gazeteciler Derneği üyeleri, bu hafta başı uydu yayınına başlayan Kanal 32 TV’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2014 14:39
IGC ve AGD’den, Aybatılı’ya Ziyaret

Isparta basınının medarı iftiharı olan Kanal 32 TV, geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle uydudan yayın yapmaya başladı. Bu kapsamda gazetecilerde televizyonun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret ettiler. Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan ve yönetimi ile birlikte Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Erçakır ve yönetimi de hazır bulundu. İki derneğin örnek profil çizmesinden ötürü Mehmet Aybatılı’da minnettar olduğunu söyledi.

GURBETTEKİ HEMŞEHRİLERİMİZ EVLERİNDE
ISPARTALILARI MİSAFİR EDECEK
Ziyarette ilk olarak konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şevket Karahan, Kanal 32’nin ilimizin milli takımı olduğunu söyleyerek, şu görüşlere yer verdi: “Isparta basınında ağabey görüntüsü veren Kanal 32 TV, uyduya geçerek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Hepimizin gururlanmasına sebep oldu. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Ben bir yakıştırmada bulunmak istiyorum. Kanal 32 TV Ispartamızın milli takımıdır. İlimizin tanıtımında başrol oynayacaktır. Örneğin Pazartesi günü beni yurt dışında bulunan akrabalarım dahi aradı. Gurbette ki Ispartalılar, Kanal 32’yi açınca evlerinde bir Ispartalı misafir ağırlıyormuş gibi olacak” dedi.

BU DUYGU KELİMELERLE ANLATILMAZ
Aktif Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mehmet Erçakır ise: “Kanal 32 TV’nin uydu üzerinden yayın yapması bizleri mutlu ediyor. Ben ve Soner Toros arkadaşım bu kanalda program yapıyoruz. Uyduya geçtiğimiz ilk gün bizleri yurt dışından izleyen Ispartalı hemşehrilerimiz olmuş. Bu duygular kelimelerle anlatılmaz. El birliği ile Kanal 32 TV’yi en iyi yerlere getirmeliyiz” dedi.

SUUDİ ARABİSTAN’DAN MESAJ ÇEKTİLER
Ziyarette bulunan gazetecilerden Soner Toros ise, şunları söyledi: “Kanal 32’nin uydu yayınına geçmesi, Ispartalıları sevindirdi. Mehmet Erçakır’ın da dediği gibi artık bizleri yurt dışından izliyorlar. İlk programımızda Suudi Arabistan’dan dahi izleyenler olmuş. Bana mesaj atarak, duygularını dile getirdiler” dedi.

BU KANAL BÜTÜN ISPARTALILARIN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aybatılı’da şu düşüncelere yer verdi: “Yıllardır, uydu yayınına geçmek için mücadele ediyoruz. Bu hem bizim için hemde Ispartamız için büyük bir eksiklikti. Şartlar olgunlaştı ve uydu yayınına başladık. Bu kanal sadece benim değil, bütün Ispartalıların kanalı. El birliği ile üst seviyelere getireceğiz. Uyduya geçmek kolay bir olay değil. Yıllardır bekleyen kanallar var. Sağolsun AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve dönemin Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım bizlere büyük destek oldular. Başta onlar olmak üzere emeği geçen bütün herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum