IGC’den Vali Özkan’a Ziyaret

IGC’den Vali Özkan’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2015 16:03
IGC’den Vali Özkan’a Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, dün saat 11:30’da Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimi çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Cemiyet üyeleri dün son olarak Vali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, göstermiş olduğu manevi desteklerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. 3 Ocak 2015 Cumartesi günü 2’nci kez Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Şevket Karahan ve yeni yönetimi Vali Vahdettin Özkan’a ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan IGC Başkanı Şevket Karahan, Vali Özkan’ın halkın ve basının gönlünde taht kurduğunu belirterek, bu şehirden başka şehre tayin olduğunda dahi unutulmayacak isimler arasına girdiğini dile getirdi. Başkan Karahan: “Sayın Valimiz kısa sürede önemli başarılara imza attı. Hem halkın hemde basın mensuplarının unutamayacağı Valiler arasında yer alıyor. Vatandaşlarımız ve medya çalışanları yaşadıkları olumlu-olumsuz bütün durumlarda Sayın Vali ile direk irtibata geçecek güveni kendilerinde buluyorlar. Sağolsunlar ki ne zaman vatandaş için, medyamız için bir istekte bulunsak bize olumlu olarak geri dönüş yapıyor.” Dedi.

KAMU VE KAMUOYU ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ KURUYOR
Isparta basının yöneticilerin ufkunu açmada önemli bir pozisyona sahip olduğunun altını çizen Vali Vahdettin Özkan’da şu açıklamada bulundu; “Isparta Gazeteciler Cemiyeti birliktelik içerisinde yeni bir yönetim oluşturdu. Bildiğim kadarıyla daha önce iki tane dernek vardı ama yine birlik içerisindeydiniz. Şimdi tek çatı altında birlikte hareket edilmesi son derece memnuniyet verici bir duygu. Basın mensupları kamuoyu hizmeti yapılırken bu hizmetin daha da verimli olması için katkı sağlıyorsunuz. Medya çalışanları toplumun tercümanıdır. Kamu ile vatandaş arasında köprü vazifesi kuran Isparta basının memleketi için büyük mücadeleler veriyor. Bizlerin gözünden ve dikkatinden kaçan, iyileştirilmesi gereken alanların tespitini sağlıyor ve bizlere sunuyorsunuz. Gerçekten sizlere minnettarız. Isparta’nın, ilçelerin, kasabaların ve beldelerin daha iyi hizmet alması noktasında yerel basından büyük destek görüyoruz. Her zaman Isparta’nın daha iyi hizmet alması refleksi içerisindesiniz. Basın her zaman lokomotif görevi görüyor. Ispartalı medya çalışanlarına ve Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.