IGİAD Üylerine Özel İndirimli Akaryakıt

Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) ile OPET arasında yapılan protokol neticesinde derneği üye firmalar opet akaryakıt istasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecekler.

Yayınlanma:
IGİAD Üylerine Özel İndirimli Akaryakıt

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Isparta Genç İş Adamları Derneği Başkanı Adem Demiralay, "Günümüzde her birimizin bir veya birkaç araçları var, hatta birden fazla araçları olup da bu araçlarla ticari faaliyetini sürdüren arkadaşlarımız bulunmaktadır.

Bunun neticesinde de aylık akaryakıt tutarları bir hayli yüksek çıkabilmektedir. İşte biz de bunları göz önüne alarak üyelerimizin ekonomisine katkı sağlamak için OPET şirketi ile bir anlaşma yaparak üyelerimizin indirimli fiyattan akaryakıt alabilmelerini sağlamış olduk.

Üyelerimiz Türkiye'nin neresinde olurlarsa olsunlar, OPET akaryakıt istasyonlarından indirimli fiyattan akaryakıt alabileceklerdir. Almış oldukları akaryakıtın ücretlerini de ay sonunda ödeyeceklerdir. Bu anlaşmanın bir avantajı da akaryakıtlarını alırken yanlarında para veya kredi kartı bulundurma zorunluluğu olmadığı için ödemelerini ay sonlarında yapacaklarından dolayı ödeme kolaylığı da sağlanmış olacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.