IGİAD'dan Mutlu Aile Şenliği

IGİAD'dan Mutlu Aile Şenliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2019 10:45
IGİAD'dan Mutlu Aile Şenliği

Isparta Genç İşadamları Derneği, Çandır’da 1. Mutlu Aile Şenliği düzenledi.

IGİAD ve EGAFED Dönem Başkanı Barış Gümüş ile yönetim kurulu ve üyeler aileleri ile birlikte Sütçüler Çandır ve Yazılı Kanyon’u gezdi.

IGİAD Başkanı Barış Gümüş, şu açıklamayı yaptı: “Biz mutlu toplumların mutlu ailelerden oluştuğuna,mutlu ailelerin ise birbirine bağlı dostluklardan beslendiğine inanıyor ;özellikle çocuklarımızın gelecekte dernek çatımızda bizlerden aldıkları bayrağı gerek iş gerekse sosyal hayatlarında daha ileri taşımalarını hayal ediyoruz. Bu amaçla ilkini Saymanımız Osman Gökmen ev sahipliğinde ÇANDIR Milli Parkında düzenlediğimiz ve gelenekselleşmesini istediğimiz 1. IGİAD Mutlu Aile Şenliğine aileleri ile birlikte katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. kahvaltı ile başlayan, gün boyu çocuk oyunları ,yarışmalarla ve mangal partisi ile devam eden şenliğimizde iki çocuğumuz Elif Özkutlu ve Mehmet Aktuna ,katıldıkları yarışmalarda birinci oldukları için hem kurucu hem yönetim kurulu kararı ile 18 yaşını doldurdukları gün 1 yıllık ücretsiz dernek üyeliği kazanmışlardır.Başta ev sahipliği yaparak organizasyonun tamamını üstlenen Saymanımız Osman Gökmen beyefendi olmak üzere caterıng de genel sekreterimiz Serkan Aktuna ya ,tesisat müzik te üyemiz Osman Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.