IGİAD'dan Sevgi Sofrası

IGİAD'dan Sevgi Sofrası

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2015 12:04
IGİAD'dan Sevgi Sofrası

IGİAD’ın davetine, Isparta Genç İş adamları Derneği (IGİAD) üye ve ailelerinin yanı sıra Isparta protokolü büyük ilgi gösterdi.

Isparta Genç İşadamları Derneğinin (IGİAD) 24 Haziran Çarşamba günü Doğa Parkta düzenlediği İftar Daveti tek kelime ile Sevgi Sofrası oldu. Düzenlenen iftar yemeğine, Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Emniyet Müdürü Halil Altan, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü, OSB Başkanı Mustafa Karabulut, Sivil toplum kuruluşları, İşadamları Dernek Başkanlıkları, IGİAD üye ve değerli aileleri, Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) kamu- yerel yönetimler- bilim ve sivil toplum kuruluşları ve ekonomi çevresini Sevgi Sofrasında buluşturdu: IGİADın iftar davetine bürokrasi ve yerel yönetimlerden 50, dernek üye ve ailelerinden 150 olmak üzere yaklaşık 200 kişi katıldı.

ISPARTANIN GÜZEL DÖNEMİ
Genç İşadamları Derneği (IGİAD) Başkanı Hakan Gökdoğan, bu tabloyu «Isparta için büyük fırsatlar içeren çok güzel bir dönem» olarak tanımladı. Gökdoğan, kamu tarafından yerel yönetimlere; finansal destek kuruluşlarından sivil topluma kadar her yerdeki uyumun Ispartanın kazancı haline geleceğini savundu. Gökdoğan, Ispartanın çok nasipli bir dönemden geçtiğini bu uyumlu tablonun etkilerini kısa zamanda Isparta olarak hissedeceklerinden bahsetti.

IGİADın artık geleneksel hale getirdiği iftar davetinin de Sevgi Sofrası'na dönüştüğünü kaydeden Gökdoğan, şöyle devam etti: Ispartada son dönemde müthiş bir sinerji doğdu Vali, Belediye Başkanı,Emniyet müdürü, Ticaret ve Sanayi Odası, mesleki ve sivil toplum kuruluşları, ekonomi çevreleri, finansal destek unsurları (BAKA, TKDK, KOSGEB vd…) bilim (SDÜ ve MAKÜ) ayın masa çevresinde bir araya geliyor. Fikir, proje tartışıyor.

Herkes Isparta için elinden gelenin daha fazlasını ortaya koyuyor.
Sayın Valinin sağladığı bu ahenk, uyum Isparta için çok değerli. Çok önemli bir kazanımdır.

Sayın Vali Vahdettin Özkan, biliyorsunuz Don Afetinden hemen sonra çizmelerini giyip hasar tespiti yaptırmıştı. Yaralar anında sarılmıştı. 30 Milyon TL yardım desteği gelmişti. Bu çok önemlidir. Ispartanın her derdine koşulması bağlamında çok önemlidir.

GÖKDOĞAN: DÜNYA MARKASI HALIYI EN AZINDAN MİNYATÜR OLARAK YAŞATMAK İSTİYORUZ
IGİAD Başkanı Hakan Gökdoğan, şimdi el dokumacılığının kaybolmaması için minyatür halı projesilerini İçişleri Bakanlığına sunduklarını ve olumlu sonuçlanmasını arzuladıklarını belirtti.

2005 yılında kurulan Isparta Genç İşadamları Derneği, 2014 Yılı Kurumlar Vergisi Rekortmenler Listesinin ilk 6 sırasında 4 üye ile yer aldı. Farklı sektörlerden onlarca üyesi olan Igiad ailesi genç iş adamlarından oluşuyor.

Başkan: Mehmet Hakan Gökdoğan
Başkan Yardımcısı: İsmail Akçil, İlhan Çoban, Mustafa Tulum, Ahmet Tophan
Yönetim Kurulu Üyeleri: Mahmut Çulcu, Necati Karahan, Abdullah Ergin, Barış Gümüş.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.