IGSİAD Anadolu Semineri'nde

IGSİAD Anadolu Semineri'nde

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2015 17:23
IGSİAD Anadolu Semineri'nde

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) Etik ve İtibar Derneği (TEİD), borsa İstanbul, İş Yatırım, Dünya Gazetesi, TÜRKONFED, IFC işbirliğinde düzenlediği "Anadolu Seminerleri"nin 41.si Antalya’da düzenleniyor.

TKYD, TEİD, Borsa İstanbul, İş Yatırım, Dünya Gazetesi, TÜRKONFED, IFC işbirliğinde düzenlediği "Anadolu Seminerleri"nin 41.si bugün Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ev sahipliğinde düzenlenecek. İş dünyasından önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı seminerde Antalya için özel olarak hazırlanan araştırma raporunda öne çıkan sonuçlar tartışmaya açılacak. Aile şirketleri, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenecek seminerlerde iyi yönetim anlayışının hayata geçirilmesi için yardımcı olacak araçlar tanıtılarak yardımcı yayınlar ile uygulayıcılara katkı verilmesi hedefleniyor.

Ekonomi Gazetecileri Derneği ve TKYD işbirliğinde hazırlanan "Ekonomi Gazetecisinin Kurumsal Yönetim El Kitabı" yayının hediye edileceği, program konuşmacılarının katılım göstereceği öğle yemeği 12.00 - 13.30 saatleri arasında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek. 15.00 -16.45 saatleri arasında ise "Yarın Kim Ayakta Kalacak?" konulu panel gerçekleştirilecek.

IGSİAD Başkanı Alper Bayhan'da panelistler arasında yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.