IGSIAD ve IGIAD El Ele

IGSIAD ve IGIAD El Ele

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2017 16:10
IGSIAD ve IGIAD El Ele

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öncelikle IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan BÜYÜKÇAM ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, IGİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Hakan GÖKDOĞAN ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Isparta işadamları dernekleri olarak öncelikle ilimiz için hep birlikte neler yapabiliriz ve de iş adamlarımıza faydalı olabilecek nasıl organizasyonlar yapabiliriz. Artık bunları konuşmalıyız dedi. 

 IGİAD Başkanı Sayın GÖKDOĞAN’da Yeni Yönetim Kurulumuza başarılar dileyerek, hep birlikte Isparta için güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz, turizm sezonunun da gelmesi ile ilk amacımız tur organizasyon şirketleri ile bağlantıya geçmek olmalı. Süleyman Demirel Hava limanına iniş yapan İran uçaklarının Isparta’da birkaç gece konaklamasını sağlamalı dolayısı ile Isparta ekonomimize büyük ölçüde katkı sağlamalıyız. Bunun için hep birlikte bir adım atmalıyız dedi. 

İGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan BÜYÜKÇAM ise Isparta’nın Gülü, Halısı dışında artık doğal güzellikleri ve özellikle bir müze şehri olduğunu da lanse etmeliyiz. Bu konularla ilgili reklam çalışması yapabiliriz. Böylece sadece yabancı turistler değil, öğrenci ve asker ailelerinin de dikkatini çekebiliriz ve bunun için hep birlikte çalışmaya canı gönülden hazırız dedi. Ayrıca bugüne kadar oluşturduğumuz Büyükşehirlerde iş yapan Ispartalı hemşerilerimiz değerli iş adamlarının bilgilerinin yer aldığı envanterimizi diğer işadamları dernekleri ile seve seve paylaşabileceğimizi önemli olanın Isparta’ya yatırım çekebilmek ve şehir dışında ki Ispartalı yatırımcılara Isparta’nın imkânlarını iyi anlatabilmek olduğunu söyledi.

Hem IGSİAD hem IGİAD yönetim kurulu üyeleri ortak görüş olarak da bütün iş adamları derneklerimizle en kısa zamanda ortak toplantılar yapmayı hedefledi. 

Ziyaret IGİAD Yönetim kurulunun derneğimize hediyelerini takdim etmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile son buldu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum