IGSİAD’da Çifte Üyelik Rahatsızlığı

Ispartalı iş adamlarının kurduğu IGSİAD ve ISİAD dernekleri arasında ilginç bir durum yaşanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2013 19:24
IGSİAD’da Çifte Üyelik  Rahatsızlığı

Isparta Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD) Başkanı Alper Bayhan’ın aynı zamanda Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) üyesi olması başta IGSİAD olmak üzere her iki dernekte de tartışmalara neden oldu.

Bu durumdan rahatsız olan bazı IGSİAD üyeleri “Isparta’ya hizmet veren iki ayrı dernek var. Ama bir arkadaşımızın IGSİAD’da başkan iken, aynı misyona sahip başka bir dernekte üye olması şek bir durum değil. Bu durumun yasal bir sakıncası olmamasına rağmen etik olmadığını düşünüyoruz. Sonuçta iki ayrı dernek var ve bu dernekler birbirlerinden bağımsız olarak faaliyet yürütülüyor. Biz o arkadaşımıza ISİAD’dan istifa etmesinin uygun olacağını ifade ettik. Ama başkan olarak seçildiğinden bu güne kadar bir girişim yapmadı. Sonuçta yasal olsa bile etik kuralların hiçe sayıldığı bir ortam ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Şimdi gözler Isparta Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği (IGSİAD)’da başkan olan ve aynı zamanda Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) üyesi olan Alper Bayhan’ın nasıl bir tavır alacağına çevrildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum