IGSİAD’dan Başkan Günaydın’a Ziyaret

Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (IGSİAD) yeni başkanı Alper Bayhan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 09:49
IGSİAD’dan Başkan Günaydın’a Ziyaret

Yanında yönetim kurulu üyeleri Uğur Büyükçulcu, Sami Öngör ve Yunus Bardak ile Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Alper Bayhan, çalışmalar ile ilgili olarak kısa bilgiler verdi.

Bunun bir yönetim kurulu ziyareti olmadığını söyleyen IGSİAD Başkanı Alper Bayhan “3-4 aydır uğraştığımız bir organizasyonumuz var. IGSİAD olarak her yıl, yılın başarılı ve girişimci işadamına ödül veriyoruz. Bu yıl bu ödüller 3 kategori halinde verilecek. Bunlar yılın girişimcisi, yılın değer katan şirketi ve yılın sanayicisi dallarında olacak.

Bunu da ticaretle ilgili olduğu için Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı beyi burada ağırlayacağız. Barida Otel’de perşembe akşamı bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili olarak sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Yine yönetim kurulumuz ile birlikte Isparta için neler yapabiliriz diye sizleri ziyaret edeceğiz” dedi.

Alper Bayhan’ın IGSİAD Başkanlığına seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bir önceki yönetim kurulu başkanı Oğuzhan Tortop ile de uyum içerisinde çalışma fırsatı bulduklarını söyledi.

Günaydın, “Yeni başkanımızı tebrik ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni taze kanla ve eski tecrübeli arkadaşlarımızın da desteğiyle daha güzel hizmetler, görüşler yeni vizyonların ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerini ekibiyle birlikte tebrik ediyorum ve hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.