İhalesi 1 Ay İçinde Yapılacak!

İhalesi 1 Ay İçinde Yapılacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2016 17:40
İhalesi 1 Ay İçinde Yapılacak!

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, görevden alınan Karayolları Bölge Müdürü’nün koordinasyon kurulu toplantısında açıkladığı üç kavşağa ‘Köprülü Kavşak’ yapılması için çalışmalara başlandığını belirterek, “Migros kavşağının ihalesi bir ay içinde yapılacak” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü’ne yeni atanan Arif Çobanoğlu ile bir toplantı yaptı. Bölge Müdürü Çobanoğlu, Milletvekili Bilgiç’in daveti üzerine geçtiğimiz Cumartesi günü Isparta’ya gelerek iftar yemeğine ve ardından Isparta’daki karayolları yatırımları konusundaki toplantıya katıldı.
BİLGİÇ; “ŞEHRİN ÜÇ GİRİŞİNE DE KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILACAK”
Söz konusu toplantı öncesi bir açıklama yapan Ak Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, gazetecilere bir müjde vermek istediğini belirterek; “Bilindiği gibi şehrimizin Antalya, Konya ve İstanbul girişleri olmak üzere üç önemli girişi var. Buralardaki trafik yoğunluğunu minimum seviye indirmek istiyoruz. Bu doğrultuda İstanbul yolunda Kolçelik Kavşağına, Konya Yolunda Migros Kavşağına ve Antalya Yolunda Dopset Kavşağına Köprülü Kavşak yapacağız.
“MİGROS KAVŞAĞININ İHALESİ BİR AY İÇİNDE YAPILACAK”
Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine yeni Karayolları Bölge Müdürümüz de katıldı. Biraz sonra bu konuda bir toplantı yapacağız ve bu toplantıda Migros, Kolçelik ve Dospet Kavşakları olmak üzere Isparta’ya yapılacak 3 Köprülü Kavşak düzenlemesi konusunu görüşeceğiz. Kolçelik ve Dostpet Kavşakları peyderpey yapılacak ama, Migros Kavşağının ihalesini bir ay içinde yapacağız. Bunun müjdesini buradan sizlerin aracılığı ile tüm Isparta halkına vermek istiyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.