İhaleye Fesat Karıştırmaktan 10 Kişi Gözaltına Alındı

Isparta Valiliği tarafından, ‘Hastane Bilgi Yönetim Sistemi’ otomasyon ihalesi ile ilgili soruşturma kapsamında bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada konu ile ilgili çok sayıda gözaltı olduğu bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2014 16:47
İhaleye Fesat Karıştırmaktan 10 Kişi Gözaltına Alındı

Isparta Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Isparta Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, emniyet birimlerimizin yürüttüğü “Hastane Bilgi Yönetim Sistemi” otomasyon ihalesi ile ilgili soruşturma kapsamında 8’i İlimiz Kamu Hastaneler Birliği personeli olmak üzere toplam 10 kişi 10.12.2014 tarihinde gözaltına alınmıştır" denildi.

Ayrıca Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, "Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden 5, Isparta Devlet Hastanesinden 1, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinden 1 ve Yalvaç Devlet Hastanesinden 1 kişi olmak üzere toplam 8 kamu görevlisi ile bir firmadan 2 kişi 10.12.2014 günü sabahı Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınmıştır. 1 kişiyi yakalama çalışmaları sürdürülmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum