İHL, Peygamberimizi Unutmadı

Isparta Merkez İmam Hatip Ortaokulu tarafından Peygamber Efendimizin doğum günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2014 11:19
İHL, Peygamberimizi Unutmadı

Isparta Merkez İmam Hatip Ortaokulu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum gününü unutmadı ve peygamberimizin doğum günü nedeniyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Önceki gün Halk Eğitim Merkezi Salonunda saat 14.00’de başlayan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Rahmi Ulu ve Ali Tabur, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Halil Doğan, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Ali İhsan Altınok, Isparta Gül Platformu Başkanı Halil Elitok ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, Peygamber Efendimizin güzel sözlerinin yer aldığı kasideler okudu, küçük piyesler oynadı. Kız öğrenci korosu ise duygulandırdı. Öğrenciler söyledikleri duygu dolu ilahilerle salonu dolduran yüzlerce kişiye duygu dolu anlar yaşattı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Isparta Merkez İmam Hatip Ortaokul Müdürü Hasan Oruç, "Öğrencilerimizle Peygamber efendimizin doğum günüyle ilgili olarak İstiklal Camisinde 12 Ocak’ta bir program yapmıştık. Şimdi de velilerimize yine mevlit kandili kutlama programı yapıyoruz. Amacımız Peygamber efendimizin doğumunu, öğrencilerimize özümseterek benimsetmek ve bir hayat felsefesi haline getirerek, peygamber efendimizin ahlakıyla dindar bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum