İHL Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Keçiborlu ilçesinde İmam Hatip Lisesi’nin ek hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Yayınlanma:
İHL Ek Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Keçiborlu’da Anadolu İmam Hatip Lisesi ek hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kamil İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, İlçe Müftüsü İsa Topuz, Hacettepesi Derneği Başkanı Recep Soykan okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, bina arsasını İmam hatip Lisesi öğrencilerine pansiyon yapılması veya diğer hizmetlerde kullanılmak kayıt ve şartıyla bağışlayan merhum Aliye Tüzün´ün vasiyeti de yerine getirilmiş oldukları söyledi.

Ayrıca İmam Hatip Liselerinin hayırsever vatandaşların yardım ve gayretleriyle yapıldığını da dile getiren Karaosman bu binanın yapımı için de yine hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını beklediklerini ve bu binanın yapımı ile çok sayıda kız öğrencinin Keçiborlu´da eğitim öğretim imkânına kavuşacağını söyledi.

Hacettepesi Derneği Başkanı Recep Soykan da binanın fiziki yapısı hakkında kısaca bilgiler verdi. Soykan binanın 150 metre kare inşaat alanına sahip olduğunu ve 4 kat olarak inşa edileceğini dile getirdi. Tüm hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini söyleyerek binanın en kısa zamanda hizmete geçmesi gerektiğini vurguladı. Şu ana kadar yardımlarını esirgemeyen herkese de teşekkürlerini iletti. İlçe müftüsü İsa Topuz´un duaları ile temel atma törenine geçildi. Törenden sonra misafirlere helva ikramı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.