İhraç Edilmedi

MHP eski belediye başkanının partisinden ihraç edildiği yönünde basında yer alan haberlere MHP Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Atılgan'dan cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 16:26
İhraç Edilmedi

Eski Belediye Başkanının ihraç edildiği yönündeki haberlere cevap veren İlçe Başkanı Atılgan, "30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bazı parti üyelerimizin diğer partilerde partimiz aleyhine faaliyet içinde oldukları görülmüştür. Bu nedenledir ki partimiz üyesi olup da başka partilere de parti aleyhine faaliyet gösteren kişi ya da kişiler parti tüzüğümüzün ilgili maddelerince ilçe teşkilatımızın yetkimi organlarınca görülmüş olup gerekmi işlemler başlatılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı disiplin kuruluna soruşturma yapılması için Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğüne uygun olarak sevk edilmişlerdir. Yetkili organlarca soruşturma devam etmekte olup; gelişmeler sonuçları ile kamuoyuyla paylaşılacaktır. Şa anda partimiz üyesi hiçkimsenin üyeliğine son verilmemiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.