İhtiyaç Sahiplerine Umut Işığı

Isparta Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ve yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kermes düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2014 19:03
İhtiyaç Sahiplerine Umut Işığı

Düzenlenen kermes Mehter Takımı’nın marş dinletileri ile birlikte Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Porf. Dr. Hasan İbicioğlu’nun katılımıyla açıldı.

Isparta Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği Başkanı Halil Karagöz, düzenlenen kermesin amacının ihtiyaç sahibi öğrenciler ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olduğunu belirterek, kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi kişilerin gıda, giyim ve sağlık hizmetlerinde kullanılacağını söyledi. Dernek Başkanı Karagöz ayrıca düzenlenen kermesin 10 Mayıs’a kadar açık olduğunu ve kermeslerine tüm Isparta halkının davetli olduğunu söyledi.



KERMES GELİRİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDECEK
Isparta Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği Başkanı Halil Karagöz, düzenlenen kermesin Semerkant Vakfı ile birlikte yaptıklarını belirterek, kermes gelirinin ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını söyledi.

Dernek Başkanı Karagöz, “Öncelikle düzenlediğimiz bu kermesimiz tüm Isparta için hayırlı olmasını diliyorum. Kermesimizi Semerkant Vakfı ile birlikte açıyoruz. Bizim bu kermesi açmamızdaki amacımız gerek vakfımız öğrencileri olsun, gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlar olsun, onların ihtiyaçlarını gidermek için yapıyoruz. Kermesimizden elde ettiğimiz gelirimizi de, ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşların giyim, gıda ve sağlık hizmetlerinde kullanıyoruz. Kermesimiz 10 Mayıs tarihine kadar açıktır. Tüm Isparta halkını hem kermesimizi gezmeye hem de alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.



KERMES BİRÇOK HAYIRSEVERİN BAĞIŞLARIYLA AÇILDI
Isparta Kültür Eğitim ve Hizmet Derneği Kermes Sorumlusu Mehmet Güntekin, kermesin amaçlarından bahsederek, kermesin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kermes Sorumlusu Güntekin, “Bu kermesin oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kermes birçok hayırsever kişinin bağıları ile faaliyete geçti. Kermesimizin amacı tabiki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaktı. Bizim belirlediğimiz yardıma muhtaç vatandaşlar var. Düzenlenen bu kermesimizin geliri ile bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi.

Daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, kermesin açılışını yaparak, düzenlenen kermesin herkese hayırlı olmasını diledi.





Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.