İki Araç Çarpıştı 5 Yaralı

İki Araç Çarpıştı 5 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2015 18:39
İki Araç Çarpıştı 5 Yaralı

Akşehir Dörtyol Kavşağında meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Antalya’dan Yalvaç’a düğün için gelen aile az kalsın canından oluyordu. Koruyaka köyünde bir yakınlarının düğününe gelen Öncü ailesini taşıyan 07 YGD 65 plakalı otomobil önceki gün saat 15.00 sıralarında Şarkikarağaç ilçesinden Yalvaç ilçe istikametine seyir halinde iken Akşehir Dörtyol kavşağına geldiği esnada Çetince istikametinden gelen Mahmut Bozkır (38) yönetimindeki 06 BB 2900 plakalı otomobilin aniden yola çıkması sonucu bu araca çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile önüne çıkan aracı yolun ortasından orta refüje kadar sürükleyen araçta sürücü 44 yaşındaki Ellez Öncü, aynı araçta bulunan 16 yaşındaki Mevlüt Öncü yaralandı. Sağ yan tarafından çarpılan 06 BB 2900 plakalı aracın sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken aynı araçta bulunan eşi Asuman Bozkır (35), çocukları Toprak Kaan Bozkır (1) ve Irmak Selin Bozkır (7) yaralandılar.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine Yalvaç Belediyesi İtfaiyesi ile sağlık görevlileri sevk edildi. Araç içerisinden çıkarılan yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazadan sonra şoka giren sürücü Mahmut Bozkır, ‘Yola çıktığım anda aracı fark ettim kurtarmak için gaza bastım ama çok süratliydi kaçamadım. Ana yol onundu ama göremedim böyle olmasını istemezdim’ dedi.

İlçe Jandarma Komutanlığı kaza ile ilgili gerekli incelemeleri yaptıktan sonra olayla ilgili soruşturma başlatıldığı yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı haber verildi.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.