İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü 21 Yaralı

Isparta Senirkent ilçesinde tarım işçilerini taşıyan servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2014 13:48
İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı 2 Ölü 21 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Senirkent Gencali köyü yakınlarında, Yalvaç'tan Afyonkarahisaryönüne gitmekte olan Serdar Kaymaz yönetimindeki 34 JZ 7705 plakalı otomobil, Eğirdiristikametinden gelen Durmuş Ali Özçelik yönetimindeki 03 SH 257 plakalı tarım işçilerini taşıyan minibüsle Senirkent Afyonkarahisar yol ayrımında çarpıştı.

Kazada Afyonkarahisar Dinar ilçesi Çiçektepe köyündeki evlerine giden tarım işçilerinden Saniye Özçelik (50) ile Serpil Özçelik (21) kaybetti, minibüs şoförü Durmuş Ali Özçelik ve otomobil sürücüsü Serdar Kaymaz ile birlikte 21 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Isparta'da çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazada ölen Saniye ve Serpil Özçelik'in cenazeleri Senirkent İlçe Hastanesi morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.