İki Çocuğunu Öldürdü

Bu Haberi Yazarken Bizim Kanımız Dondu (BU HABERİ ÇOCUĞUNUZLA BİRLİKTE OKUMAYIN)

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2018 09:33
İki Çocuğunu Öldürdü

Sözcü Gazetesinin Haberine Göre; Ankara'nın Keçiören ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Lütfiye A. isimli kadın çocuklarını katletti. 5 yaşındaki çocuğunu boğarak öldüren Lütfiye Alver, 7 yaşındaki diğer çocuğunu da bıçaklayarak öldürdü.

Aslen Yalvaçlı olan ve Ankara Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ev kadını Lütfiye Alver, dün gece eşi işteyken kızı Kübra'yı bıçaklayarak, Beren'i ise boğarak öldürdü. Lütfiye Alver daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Kentteki bir alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi baba Zekeriya Alver, olayı duyunca büyük şok yaşadı. Zekeriya Alver eve geldiğinde anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cansız bedenlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Baba Alver, güçlükle sakinleştirildi.


Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kız çocuklarının cenazeleri otopsi yapılmak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kübra ve Beren, otopsi sonrası Karşıyaka Camisi'nde kılınan cenaze namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.