İki Şehirde Aranan Zanlılar Isparta’da Yakalandı!

İzmir ve Antalya’da işledikleri suçlardan sonra hapis cezası ile aranan 2 kişi Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 19:03
İki Şehirde Aranan Zanlılar Isparta’da Yakalandı!

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalara sonucunda haklarında kesinlmeşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Ajans32 Muhabirinin aldığı bilgilere göre, İzmir ve Antalya illerinde işlediği suçlar nedeniyle haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı Isparta’da yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, cebir – tehdit ve hile kullanarak ‘Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçlarından hakkında kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan M.A. ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Zimmet’ suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 5 ay 20 gün hapis cezası ile aranmakta olan D.G. Isparta polisi tarafından kıskıvrak yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan 2 zanlının, emniyetteki gerekli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.