İkinci Darbeyi Yediler

Isparta’da Pazar ve Salı günleri etkili olan yağışın en çok vurduğu Yakaören’de hasar büyük. İlk yağışta bazı evleri sel vururken, önceki günkü de afette köyün kanalizasyon ve içme suyu şebekesi büyük zarar gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2015 12:56
İkinci Darbeyi Yediler

Isparta, son günlerde akşam saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmurlardan dolayı olumsuzluklar yaşıyor. Pazar günü iftar öncesi 15 dakika yağan şiddetli yağmurda en çok etkilenen yer Yakören Köyü oldu.

Köydeki son durum hakkında bilgi veren Yakaören Muhtarı Ali Kartal, Milas yoluna bağlı bahçelerin deresi Kürk Boğazı’nın 15 dakikalık şiddetli yağış sonrası taştığını ve taşkının getirdiği mille aralarında kendisine de ait olan 3 evin zarar gördüğünü bildirdi. Kartal, “Olaydan hemen sonra Sayın Valimiz, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve AK Parti milletvekilimiz Recep Özel yanımıza gelip, bize güç verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Geceden itibaren İl Özel İdare ye bağlı ekipler çalışmaya başladı” dedi.

DERELER ISLAH EDİLİYOR
Öte yandan yaşanan sel olayından sonra Yakaören’de bulunan derelerin ıslah çalışmaları için 3 dilekçe verildiğini ifade eden Kartal, “Islahla ilgili Devlet Su İşleri önceki gün çalışmaya başladı dedi.

İKİNCİ DARBEYİ YEDİLER
Öte yandan Salı günü akşam saatlerindeki şiddetli yağış yine Yakaören’i vurdu. Son yağışta köyün kanalizasyon ve içme suyu şebekesi çöktü. DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri hemen köye gelerek köyün içme suyu şebekesini tekrar bağladı. Kanalizasyon şebekesiyle ilgili çalışmaların da başladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum