İkinci Köprü İçin Hazırlıklar Başladı

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat köy ziyaretlerine devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2017 14:31
İkinci Köprü İçin Hazırlıklar Başladı

Ak Parti Sütçüler Meclis üyeleri Mustafa Erener Faik Çıkarak ile Birlikte  Vatandaşın derdini sıkıntısını yerinde dinleyen Başkan Ali Bolat Seçim çalışmalarında söz verilen Birinci köprüsü yapılan İncidere köyü İkinci köprü için köy  muhtarıyla istişare etti  ve köy halkını ziyaret etti.

BİRİNCİYİ YAPTIK SIRA İKİNCİSİNDE

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla inci dere birinci  köprüsü yapıldı. Dün  İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise köye ziyaret ederek  yerinde inceledi. Köy muhtarıyla istişare edilerek Sayın Milletvekili  Süreyya Sadi Bilgiç’in talimatıyla Başkan Bolat Elimizden ne gerekiyorsa yapacağız diyerek köy halkına ve muhtarına  söz verdi. 

MİLLETVEKİLİ BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e köy Muhtarı Seçim zamanında söz verilen ve yapılan Birinci köprü için halkı adına Teşekkürlerini illeti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum