İklim İçin Harekete Geç!

Isparta SDÜ Genç TEMA İklim değişikliği ve etkileri konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla “İklim İçin Harekete Geç” adlı flash mob etkinliğini gerçekleştirecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2013 13:59
İklim İçin Harekete Geç!

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tema Vakfı Isparta İl Temsilcisi Prof. Dr. Recep Çetin, "Isparta SDÜ Genç TEMA İklim değişikliği ve etkileri konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla 25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da KAYMAKKAPI meydanında “İklim İçin Harekete Geç” adlı flash mob etkinliğini gerçekleştirecektir. Flash mob, insanların bir alanda bir anda belirmesi, organize bir şekilde bir eylemi ortaya koyması ve ardından hızlı bir şekilde dağılması olarak tanımlanmaktadır. Atkınızı,berenizi,eldivenizi ve şemsiyenizi alarak 25 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30 da Kaymakkapı meydanında bizlerle birlikte olmanızı arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum