İkramiye Adana'yı Karıştırdı

Büyük ikramiyenin Adana talihlisi ile 2. büyük ikramiyenin sahibi ortalarda yok.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2011 16:43
İkramiye Adana'yı Karıştırdı

Milli Piyango'nun 31 Aralık Yılbaşı Özel Çekilişi'nde çeyrek bilete çıkan 35 milyon TL'lik büyük ikramiyenin Adana talihlisi henüz ortaya çıkmazken, dağıtılan en büyük ikinci ikramiye olan 3 milyonluk biletin de Adana'da satıldığı ortaya çıktı. Her 2 talihli ile ilgili söylentiler de dilden dile dolaşıyor.

Çeyrek biletiyle 8 milyon 750 bin TL kazanan talihli henüz ortaya çıkmazken, biletin Dalga Gıda adlı işyerinden satıldığı belirtildi. Adana Ticaret Odası'na (ATO) kayıtlı olan işyerinin, kayıtlı bulunduğu adreste ise bir ev çıktı. Bileti satan şirketin sahibi olduğu belirtilen Mahmut Tuğrul'a ise ulaşılamadı.

HER İKİ BİLETİ DE AYNI BAYİ SATMIŞ
Bu arada, çekilişte ikinci en büyük ikramiye olan 3 milyon TL'nin '2454272' numaralı çeyrek biletin yine aynı işyeri tarafından satıldığı anlaşıldı.

Milli Piyango İdaresi Adana Şubesi yetkilileri, her iki ikramiyenin Dalga Gıda adlı şirket tarafından satışa sunulduğunu söyledi. Henüz ortaya çıkmayan 2 talihliyi merak edenler arasında bulunan Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Bayileri Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, ikramiye çıkan biletleri satan şirket yetkilisine kendilerinin de ulaşamadığını belirterek, "Bayimiz odamıza kayıtlı. Arıyoruz ancak telefonları kapalı. Biz de kendisine ulaşamıyoruz. Bilet çıkan talihli de henüz ortaya çıkmış değil. Bizde de merak konusu oldu" dedi.

KARATAŞ'TAKİ SÖYLENTİLER
Kentte merak konusu olan Milli Piyango talihlisiyle ilgili çeşitli söylentiler de yayılmaya başlandı. Adana'nın Karataş İlçesi'nde şanslı kişinin mutfak tüpü bayii ve halı saha işletmecisi Hasan Akalın olduğu, yılbaşı gecesi kurban kestiği dedikodusu kısa sürede dilden dile dolaşmaya başladı. 10 bin nüfuslu ilçede herkesin şanslı olarak değerlendirdiği Hasan Akalın ise, "Talihli olduğum bilgisi nereden çıktı bilmiyorum. Ama keşke talihli olsaydım. Bunu çok isterdim ama bana para çıkmadı" demekle yetindi. Ancak Akalın'ın talihli olduğuna fazlasıyla inanan Karataşlılar, "Talihli Hasan Akalın, varlıklı bir kişi olduğu için kendini gizliyor. Bu kadar insan yalan mı söylüyor" diyerek şehir efsanesini dilden dile dolaştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.