İktidara Verdiğimiz Süre Doldu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve Başkanlık Divan ve MYK üyesi Abbas Bozyel Isparta’ya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2013 08:10
İktidara Verdiğimiz Süre Doldu

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ve yöneticler ,Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz tarafından karşılanan Öztürk ve Bozyel MHP İl binasında partililerle bir araya gelerek gündem değerlendirmesinde bulundu.

Partililere hitap eden Öztürk öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlayarak tarih boyunca fikir adamları, düşünürler, alim ve ulemaların anne için, annelik için çok sözler söylediğini, şairler ve ediplerin çok şey yazdığını, herkesin anneyi ve anneliği tarif ettiğini ama anneyi hiçbir tarife sığdıramadığını belirtti.

“Şehit evladının yaktığı yüreğini, yürekteki alevini gözyaşları ile söndüren ana kutsaldır “diyen Öztürk kendi annesine hitabende “Canım anacığım, sana hürmette, izzette yeterli olduysam, bende biriken tükenmez hakkındaki damlaya say, eğer incittiysem hakkını helal et. Her gününü bize veren annemizin bugünü kutlu olsun, ellerinizden öperiz anneler." dedi.

Gündeme dairde konuşan Öztürk iktidarı sert bir dille eleştirirken “Ülkenin geldiği nokta ortadadır.İktidar partisine tanıdığımız süre dolmuştur. Hiçkimse ülkücüleri sokakların karanlık yerlerine çekmeye çalışmasın.Bizler gümbür gümbür meydanlardayız.Gereken cevabı seçim zamanı sandıkta vereceğiz.”dedi.

Öztürk “Akil adamlar için 'bunlar halkın ne düşündüğünü toplayıp bize rapor edecekler' diyorlar. Arkadaşlar bu zekamızla alay etmek değil midir? Devletin MİT'i var, Emniyet istihbaratı var Genelkurmay istihbaratı var. Hükümet istese toplumun bu konularda ne istediğini 24 saat içerisinde alamaz mı?Gittikleri her yerde toplum zehir kusuyor görüyoruz. Tartışmaları önlemek için akil adamları, toplumumuzun önüne sürdüler, mayın eşeği olarak sürdüler. Evet mayın eşeği bunlar. Cambaz bunlar. Bizi cambaza baktırıyorlar. Melanetliklerini işlemeye devam ediyorlar." dedi.

Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde yapılması ve dikkat edilmesi gereken hususlardada bilgi verdikten sonra Öztürk ve Bozyel beraberinde İl Başkanı İsa Yalçın ,Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ,Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala ,Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül ve parti yöneticileri ile birlikte Isparta Belediyesinin anneler günü programına katılmak üzere ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum