İktidarı Da Muhalefeti De Yolsuzluk Dosyalarından Vurdu

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, partisinin yerel yönetiminde “Rüşveti Alanda verende Mel’undur” yazısını belediyeye asacaklarını söyledi. Gençay hem iktidarı hem de muhalefeti rakamlarla açıkladığı yolsuzluk dosyaları ile vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2013 13:16
İktidarı Da Muhalefeti De Yolsuzluk Dosyalarından Vurdu

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Milli Görüş’ün belediyecilikte devrim yaptığını, ancak Isparta’nın Milli Görüş belediyeciliği ile tanışmadığını belirterek “İnşallah bu seçimlerde yerel iktidar olacağız. Milli Görüş belediyeciliği, belediyecilikte devrim yapmıştır” dedi.

ISPARTA’YA ADİL DÜZEN GETİRECEĞİZ
Isparta’da herkese yetecek kadar nimet olduğunu ancak düzenin adil olmadığını dile getiren Gençay, “Isparta’da herkese yetecek kadar nimetimiz var. Ama paylaşım adil değil. Düzen adil değil. Biz Isparta’ya adil bir düzen getireceğiz. Süleyman Çakan kazanırsa Isparta kazanacak” diye konuştu.

GEÇMİŞ BELEDİYE BAŞKANLARININ ÖLÇÜSÜ ITKM’DİR
Gençay, “20 yıldır ITKM’yi bitiremediler. Geçmiş bütün belediye başkanlarının göstergesi Isparta için budur. Bizim projelerimiz asfalt, yol, çöp değil. Isparta’yı dışarıya açacak, Isparta’ya değer katacak projelerimiz var. Tüm bunları Ocak ayında açıklayacağız” dedi.

YOLSUZLUK DOSYALARI
İktidarı ve muhalefeti de yolsuzluk dosyaları üzerinden vuran Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Son dönemde 1521 yolsuzluk soruşturma dosyası açılmış. Bunlardan 599 tanesi AK Parti’li belediye. 454 tanesi CHP’li belediye, 232 tanesi MHP’li belediye ve 96 tanesi de BDP’li belediye. Saadet Partisi ile ilgili böyle bir şey duydunuz mu? Güvenle belediye teslim edilebilecek bir isim varsa o da Saadet Partisi’nin adaylarıdır” ifadelerini kullandı.

RÜŞVET ALANDA VERENDE MEL’UNDUR
Gençay “Biz yerelde iktidar olduğumuz zaman Isparta Belediyesi’ne Rüşvet alanda verende mel’undur yazısını asacağız ve bu üslupla çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum